Nagłe zachcianki

Teraz sezon na jagody i jagodzinaki :drooling_face:

1 polubienie

Jagodzianki to mój letni must-have :heart_eyes:

A sama robisz czy kupujesz?

Świeże jagodzianki to smak lata, nie ma nic lepszego :smiley:

Uwielbiamy jagodzianki :yum::yum::yum:

Najlepsze aż sobie narobiłam ochotę na drożdżówkę z jagodami i jagodzianki :face_holding_back_tears:

Uwielbiam :smiling_face_with_three_hearts:

Macie jakiś dobry przepis na jagodzianki ?

Tak to prawda można jeść bez końca .

:heart_eyes: Codziennie świeże borówki prosto z plantacji to prawdziwy luksus i do jogurtu, i do podjadania prosto z miski. Cudowny smak lata tuż za płotem zazdroszczę

To dopiero dobre sąsiedztwo. Codziennie świeżo i pysznie :yum:

Oj tak to jest super . Nawet synek dużo korzysta , bo ma tam kolegę i codziennie mogą sobie skubać Borówki z krzaczka

Ale fajnie! To musi być świetna frajda dla dzieciaka – świeże borówki prosto z krzaczka i jeszcze w towarzystwie kolegi. Taka namiastka dzieciństwa na łonie natury :blush:

Ja kupuję. Nigdy nie próbowałam robic drożdżówek. Jak Mam . ochotę to kupię jedną.

Moja znajoma ostatnio zrobiła rewelacyjne z kremem pistacjowym i malinami. Fajnie bo i ciasto i kruszonka zrobiona w dosłownie moment w thermomiksie. Aż po zjedzeniu żałowałam, że go nie mam, a później stwierdziłam, że raz na drożdżówki nie będę go kupować :rofl:

1 polubienie

Kupuje, ale chciałam sama zrobić tylko nie mam czasu ;(

2 polubienia

Te pistacjowe z malinami brzmią obłędnie :heart_eyes:

2 polubienia

Kupowanie to czasem najlepsze rozwiązanie, zwłaszcza gdy brak czasu na pieczenie, ale mam taki plan żeby zrobić :smiley:

2 polubienia

Ja dziś zrobiłam drożdżówkę , tylko zapomniałam dodać borówek :rofl: i wyszła sama Drozdówka z budyniem kruszonką i lukrem :yum::yum::rofl:

3 polubienia

Zadroszcze , super sprawa taki dostęp

1 polubienie