Myjka do okien

okej, temat widzę, że również starszy.. ale .. dziewczyny, czy macie jakieś sprawdzone roboty do mycia okien?

Ja nie wiem jaki jest dobry, ale może któraś z dziewczyn ma i używa?

Robot do mycia okien ! Jejku nawet nie wiem co to jest hihi

Mam z Karcher i jest bardzo dobra. :)

Ja normalnie myję i njlepiej 

MamaZosi też tak myślałam, dopóki nie zaczełam korzystać z karchera:D

Świetne rozwiązanie polecam.

Tofunia ja mialam podobnie dzoewczyny mi tutaj opisywały dzialanie tego sprzetu ;) 

Ostatnio nawet sie zastanawialam czy to nie bylby dobry pomysl mimo ze ja nie lubie zbyt wielu gadzetow w domu

Aniska, moja mama też była przeciwna, ale jak zobaczyła jak to fajnie działa to pierwsza poleciała sobie kupić:D

Czy macie jakies nowe polecajki ?

Od kilku lat uzywam żółtego karchera :slight_smile:

ja również i polecam :smiley:

Polecam u nas się sprawdza

Zawsze mialam gumowa sciagaczke do wody byla super… potem przeszlam na myjke zolta kercher ale powiem szczerze ze wrocilam do tradycji czyli do tej gumy jakos szybciej mi te mycie idzie :slight_smile:

W domu rodzinnym miałam myjkę z Lidla i też spoko dawała radę, moja mama bardzo ją sobie chwali. Natomiast ja u siebie używam, podobnie jak Wikii, zwykłej gumowej, dla mnie najlepsza :slight_smile:

Mi się dużo wygodniej myje okna karcherem, bo od razu suszy okna i nie zostawia dużych smug. Kupiłam też sobie ostatnio taką myjkę automatyczną, która sama jeździ po oknie i grubsza daje radę, ale nie dojeżdża do rogów, bo myjki ma okrągłe i trochę widać te okręgi jak zaświeci słońce.

Z początku u mnie był efekt wow , później już nie wyciągałam go nawet xD

Myjka do okien jest spoko, ale dobry płyn do ich mycia robi robotę i nie trzeba żadnych sprzętów.

U mnie i u mojej mamy tak samo :rofl: siostra chyba z reszta też nie używa. Pierwsze kilka myć to było wow, jak super, a teraz żadna z nas jej nie wyciąga XD szybciej mi umyć szmatką czy ręcznikiem papierowym