Ja na allegro w kupuję czasem w OLMED, Melissa lub w drogerii Rosa
Ja bardzo polecam tą aptekę. Mają naprawdę konkurencyjne ceny, ale darmowa przesyłka jest dopiero od 230 zł, czasem są jakieś produkty objęte promocją i wtedy jest darmowa dostawa. Jest nawet dedykowaną zakładka z takimi produkatmi, więc czasami nawet lepiej wrzucić jakiś plusz za 5 zł aniżeli płacić za przesyłkę jak kwota się nie uzbiera ![]()
Jest możliwy też odbiór stacjonarny w Łodzi, ale nie wiem skąd jesteś
Mają też swoją wysyłkę na allegro, ale tam minimalnie ceny wyższe ![]()
Wlansie widziałam i mega się opłaca więc będę robić zamówienie ![]()
Ja ostatnio zamawiam on linę i odbieram w ziko albo doz
Do Łodzi mam daleko
o ale nie wiedziałem o tej promocji na wysyłkę ![]()
Zobacz sobie
ja np. Kupuję dla siebie suplementy - Pueria Duo Active, to z nimi często ta przesyłka właśnie jest darmowa ![]()
Pueria coś mi nie podchodziła w ciąży
ale zerknę może coś znajdę
i tak to będzie konkretna wyprawka apteczna więc dobije do darmowej wysyłki ![]()
A no to na pewno, ja też większość wyprawki zamawiałam tam, także się uzbierało ![]()
Zamawiałam i rzeczy dla siebie i dla malucha. Chociaż z tych artykułów do porodu to nie wszystko było w tak atrakcyjnych cenach. Na allegro można było znaleźć taniej.
Słyszałam właśnie , i będę sobie porównywać ceny chciaz na tej Melisa taniej niż wszędzie według mnie wychodzi
Ja jak kompletowałam wyprawkę apteczną i środkami czystości itd to zamawiałam z różnych stron , sprawdzałam co gdzie było taniej . Niektóre rzeczy z gemini , niektóre allegro , a niektóre z innych stron. A teraz jak już córka jest na świecie to nie mam czasu na to i wszystko leci odrazu z gemini.
Ja mialam ostatnio zamawiac bepanthen na superpharm ten duzy i maly, ale wybieralam sie tez na zakupy i pomyslalam ze kupie stacjonarnie, ale zrezygnowałam. Roznica w cenie to bylo 18zl… nawet z kosztami wysylki byloby taniej.
Swoja droga jak bylam na Swiadomej, pani mowila
Ze wystarczy na 450pieluszek
nie wiem czyich, ale na pewno nie mojego syna
O kurczę to spora
To aż tyle zużywasz?
U nas jak na razie poszła jedna duża tubka i to jeszcze nie cała, a mały zaraz będzie miał 5 miesięcy.
Mi behanten bardzo schodzi. Co chwila dokupuję właśnie te opakowania 100g plus 30g gratis
My używamy linomag, mały ma 4,5 msc ale na spokojnie ponad połowa tubki jeszcze jest ![]()
To ja linomag dałam do żłobka, ale to na jakieś odparzenia. A w domu bephanten a jak coś gorzej jest czyli bardziej czerwone to używam tego
O tak, też go mamy, świetny jest. Jak tylko jest bardziej czerwono to on sobie radzi Idelanie
Ja jestem ponad 3 tygodnie po porodzie a zużyłam już tubkę 30 g i 200 g bepanthenu ![]()
![]()
.
Okurcze a ja stwierdziłam że zamówię tylko jedno opakowanie ![]()
![]()
U nas też Bepanten schodzi dość szybko
ale właśnie najwięcej go szlo na samym początku ![]()