Mulatki

Czesc mamuśki :) Może to nie jest problemem ale już niechaj będzie tak:) i tak, 4 miesięcy temu urodziłam pięknego, zdrowego synka:)) tylko problem w tym że mój partner jest egzotyczny czarny :) a dziecko kompletnie biale ludzie dziwnie reaguja na jego widok :) jedynie ma czarne proste wloski, sinie oczki i siusiaczka ciemnego.. to już taty ;) czy jest jeszcze jakas szansa ze moj synek bedzie wygladal nieco egzotyczniej?  Może któraś z was cos podobne ma, wychowuje? :)  dla mnie mulaci to cos takiego, zawsze topniałam do nich z milosc i marzyłam o takiej czekoladeczce

Obawiam się że twoje oczekiwania mogą się spełnić przy kolejnym dziecku.raczej skóra dziecka.sie.juz nie zmieni.

tez mi sie wydaje ze skora raczej juz sie nie zmieni. 

O kurcze myślałam że jak połączenie tata  czarny mama biała to zawsze jest mulacik :) 

chech :)) i ja myślałam, nawet nie myślałam a już marzyłam że będzie mulacik, ale cóż.. już jak pisałam tatusia mamy niewiele:)

Moze bedzie miał skłonności do opalenizny. Wiadomo ze różne są pigmentacje skóry i każdy z nas różnie się opala. Ja np tylko na czerwono i cały rok jestem blada. Taka.moja natura. Mąż z kolei szybko się opala  i jest opalony przez cały rok. Wiec może synek z wiekiem również nabierze lekkich kolorów ;) 

Jednak na mulata nie ma juz co liczyć. 

Może tak jak ktoś niżej pisał będzie szybko łapał słoneczko... Moja koleżanka ma synka z dość ciemną karnacją, to po kontakcie że słońcem na skórze robi mu się taki ciemny nalot. Podobno kiedyś na wakacjach babcia nieźle go szorowała w kąpieli bo myślała, że jest taki brudny. :) 

Wydaje mi się, że już taki pozostanie, kolor skóry się nie zmieni ;)

Ludzie dziwnie reagują na jego widok.- nie przejmuj się tym najważniejsze że Synek jest zdrowy! Jak by był mulacik ludzie też by dziwnie reagowali taki to naród. 

Według mnie odcień skóry już się nie zmieni. ;)

Skóra już się pewnie nie zmieni, ale właśnie jak zauważyły dziewczyny może będzie szybko go łapało słońce i będzie miał za to ładną opaleniznę ;).  

Dziękuję mamuski za odpowiedzi :) juz jak widze tu ja jedynna taka:)

Włoski jak najbardziej mogą się jeszcze zmienić

Tez mi sie wydaje ze skora sie nie zmieni. Ale wlosy podobno mogą sie zmieniac 

Czas pokaże ale wydaje mi się że kolor skóry  się nie zmieni. Poprostu dałaś mu więcej genów Najważniejsze że masz zdrowego synka, niech rozwija się prawidłowo i wyrośnie na mądrego synka, tego Co życzę;)

O właśnie geny o nich i chcialam napisac ale zapomnialam ze chyba mam silniejsze =)

Wydaje mi się że odziedziczył po tobie geny i zostanie taki jedyne co to może z wiekiem delikatnie zciemniec od słoneczka 

Często u dzieci kolor włosków się zmienia. Rodzą się blond a później ciemnieją 

beata u mnie jest odwrotnie...córka urodziła się z czarna czuprynką a ma blond włosy

kasia byc może łatwięj się bedzie opalał ale pewnie geny odziedziczył po tobie

Tak jeszcze nie słyszałam, ale wszystko jest możliwe