Wypróbowałam razem z córeczką mleko modyfikowane Bebiko2 NutriFlor+ i jak dla mnie jest ono najlepszym mlekiem dla naszych pociech. Łatwo się rozrabia malutka zjada je z chęcią. Nie ma po nim problemu z brzuszkiem ładnie się załatwia i nie ma żadnych kolek. Mleko Bebiko2 ma w swoim składzie wszystkie potrzebne witaminy dla prawidłowego rozwoju maluchów. Luiza się najada mało co sie ulewa, po mleczku jest szczęśliwa, radosna i pełna życia, ma chęć się bawić ,nie ma problemu ze spaniem. Dlatego ja jako mama jestem bardzo zadowolona z tego mleczka i polecam go każdej mamie.
Bebiko jest najlepsze.
A tu zestaw który dostałyśmy: )
Widzisz, ja się tu z Tobą nie zgodzę. Dla mnie najlepszym mlekiem jest Bebilon a najgorszym właśnie Bebiko Każde dziecko jest inne i pasuje mu inne mleko
No tak masz rację. Każde dziecko jest inne.
Każdemu dziecku pasuje coś innego, ale bebiko jest jednym z tańszych więc w sumie dobrze dla Ciebie że dziecku spasowalo:-).
Mi się nie udało dostać do testowania mleka z trnd, ale dostałam dziś maila że załapałam się na kaszki bobo vity:-)
No to super i gratuluje bo ja na kaszki sie nie dostalam.
U nas nie sprawdziło się bebiko, niestety. Za to ładnie pije bebilon i teraz widzę że się najada i brzuszek nie boli pozdrawiam
Mój syn który ma w tym momęcie 5 lat też na początku dawałam mu bebilon. Tylko ze po bebilonie dostał skazy białkowej i musiałam mu kupować mleko na recepte niestety na tą chwilę nie powiem wam jaka byla nazwa tego mleczka bo nie pamiętam. (Skaza białkowa u syna objawiała się malutkimi krostkami na policzkach niczym kasza manna tak to wyglądało) ale każdemu maluszkowi może się objawiać inaczej. Po mleku z apteki przeszło mu. I zaczęłam również mu podawać bebiko miał w tedy ok.6msc , i po bebiko nic mu się nie działo, ale w końcu zaczęłam mu gotować zwykłą kasze mannę i wszystkie problemy zniknęły, więc tak jak mówicie drogie mamy i ja potwierdzam każdy maluszek jest inny.
Ja karmiłam piersią pierwsze dziecko i dostało też skazy białkowe ale jak juz byla wieksza to nam Pani doktor na receptę wypisywala właśnie Bebilon DHA, dzięki czemu było dużo tańsze…
Każde dziecko jest inne i będzie mu najbardziej pasowało inne mleko. Mleko trzeba dobrać indywidualnie dla maluszka. Jednemu będzie smakować Bebilion innemu Bebiko a jeszcze innemu Nan.
Jeśli dziecko ma skazę białkową to pediatra wypisuje specjalne mleko dla alergików.
magnolijam aż zazdroszcze my sie nie dostaliśmy do kaszek
Ale mi się za to na mleko nie udało…