A czy dzieci miały zaparcia po nich? Ktoś się może wypowiedzieć?
Niestety nie pomogę , ponieważ kompletnie nie miałam styczności z tym mlekiem. Moje dzieci były na bebiko a córka na bebilon. Ale to też ciężko powiedzieć czy jeśli jednemu dziecku służyło to twojemu też będzie. To zupełnie inne organizmy i musisz po prostu spróbować.
Spróbowaliśmy od razu wysypka i krew w stolcu, także nie jest dobre ![]()
O matko jedyna bardzo współczuję. Mam nadzieję , że wszystko dobrze bo ta krew jest przerażająca
Będziemy badać ![]()
Trzymam kciuki żeby wszystko się unormowało. Próbowaliście z innym mlekiem ?
Mamy przepisane Neocate LCP, mamy próbować przez miesiąc jeśli się nie poprawi to na oddział gastrologiczny się położyć, żeby ją zdiagnozowali
Niestety nie mogę pomóc
a jak zalecili ci zmianę ? Stopniowo czy od razu ? Ja kiedyś zmieniałam mleko - u syna wyszła nietolerancja laktozy i zmieniałam na te bez laktozy. Kazali mi dodawać troszkę nowego mleka do starego.
Podałam raz ze starym i było tragicznie, więc nie podaje już
Ja zmieniłam od razu zwłaszcza, jak wychodzi alergia to lepiej od razu a nie stopniowo. Stopniowo jest wskazane jak dziecko z jakiś powodów nie toleruje zmian
U nas proces musiał potrwać kilka dni żeby nie było kolejnego szoku. Zwłaszcza , że dziecko miało mocną biegunke. Takie mieliśmy zalecenie ze szpitala i tak zrobiliśmy