Mikrodermabrazja w domu

Pytanie troszkę z innej beczki , ale również dotyczących medycznych spraw kobiecych :slight_smile:

Czy korzystałyście czy korzystacie z domowych urządzeń do wykonania mikrodermabrazji ?

Zaczęłam interesować się zakupem takiego sprzętu , jednak nie wiem który wybrać .

Czy sugerować się ceną czy opiniami z internetu .

Witam

Ja korzystam obecnie z urządzenia do Mikrodermabrazji Visacare firmy Philips. Jest bardzo fajnym sposobem na oczyszczenie i przygotowanie skóry do dalszych zabiegów pielęgnacyjnych. Mam na myśli maseczki i serum do twarzy,
Jestem z niej bardzo zadowolona

Moja kuzynka też używa sprzętu domowego z tym, że z zawodu jest kosmetologiem. Wydaje mi się, że urządzenie też jest z Philipsa. Ja bym się sugerowała przede wszystkim opiniami, ale nie cenę też bym wyśrodkowała, te tańsze i mniej znanych marek bym odrzuciła.

W internecie dużo dobrych opinii czytałam na temat urządzenie do mikrodermabrazji z Lidla .

Ja mam takie urządzenie firmy Sanitas z lidla. i szczerze polecam

Po ok. miesięcznym stosowaniu 2 razy w tygodniu skóra zrobiła się bardziej promienna i gładsza.
Nie mogę tylko stosować go na policzki ponieważ przez długi czas mam zaczerwienione.
Ale mam cerę wrażliwą w szczególności na policzkach wiec to zrozumiałe.

Będę polowała w Lidlu na takie urządzenie

Na allegro można kupić w dobrej cenie takie urządzenia jak w lidlu

Podsyłam link:

http://allegro.pl/urzadzenie-do-mikrodermabrazji-sanitas-i6851989812.html

Dziękuje za link

Dziękuje za info

Proszę