Melisa a karmienie piersią?

Muszę wypróbować musi być smaczna 

Herbata z melisy uspokaja? Ja kiedyś piłam i nie czułam różnicy he teraz przydałaby się;)

Ja tez nwm czo ona działa 

myślę ze najlepsze działanie bedzie miała taka swieża z ogródka;) nie mam porównania do melisy ale mieta ma wyrażną różnice jeśli chodzi o smak i aromat ;)

Na.mnie działała raczej wyciszająco ☺️

Średnio przepadam za takimi ziołowymi herbatami. A uspokajających czy wiciszajacych na szczęście nie muszę pić ;)

Ja lubię pic ziołowe  herbatki 

Tak można pić. Melisa jest często w składzie herbat na laktacje.

Raczej ogólnie herbatki ziołowe są nie groźne i można je pić 

Jak komuś smakuje i potrzebuje pic to smacznego:D

Na mnie taka meliska nie działa na uspokojenie, ale mogę się czasem dla smaku napić. Czasem jest w składzie herbatek na laktacje to raczej przy kp i ciąży nie szkodzi. Chciałabym mieć takie nerwy na które wystarczyłaby meliska :D

Ja tez lubię ten smak 

Ja tak ogólnie herbatki dla smaku lubię różne owocowe szczególnie jesienią na rozgrzanie

Ja ostatnio jak sobie zrobiłam herbatę owocowa to miałam zgagę. W sumie to dziwne bo po niczym nie mam zgagi. 

Ja lubię herbatki od Liptona - melisa z wiśnią, pokrzywa z mango. Są bardzo przyjemne w smaku i można je pić przy KP.

Też lubię Lipton mają bardzo szeroki wybór smakowy 😀 dla nawet najbardziej wymagającego

Ja kiedyś lubiłam takie owocowe herbatki. Nawet smakowały mi takie co się wsypuje i się rozpuszczają. Ale teraz są one dla mnie trochę za słodkie. W ogóle od ciąży nie jestem fanką herbaty a wcześniej był to mój ulubiony napój.

Wydaje mi się że w melisę trzeba uwierzyć że ona działa uspakajająco i tak człowiek będzie się czuł. Ja uwielbiam zielone herbaty najlepsza z pomarańcza i właśnie z liptona. Każdy ma swoje kubki smakowe i pije to co mu podchodzi 

Ja to mogę pić większość herbat byleby z sokiem z cytryny ;)

Ostatnio zmodyfikowano robiłam test tej herbaty owocowej i już zgagi nie miałam. Także cieszę się bo lubię herbaty owocowe właśnie tak wieczorem się napić ;)