Mega sucha skóra

Ja dla siebie do rak uzywam Garniera tego czerwonego Hand repair. I naprawde dziala i ladnie pachnie.
Ale ja na dloniach ogolnie mam problem. Na twarzy na szczescie nie

2 polubienia

Najlepiej jak sprawdzisz na sobie , bo każda skóra inaczej reaguje . @Mamina a co Ty masz cały czas suche dłonie ?

1 polubienie

alkohol dent. i perfumy :disappointed_relieved:

1 polubienie

czyli skóra reaktywna skoro piecza policzki
zacznij od regeneacji bariery hydrolipidowej (ceramidy)
i kwas hialuronowy do nawilżania można jest łączyć
jest złoty krem z ceramidami z Bielenda profesional

1 polubienie

Ja mam atopowe zapalenie ale w sumie tylko na nigach i dloniach

1 polubienie

Dostałam kiedyś do testów z wizażu a potem przez internet. Jest np tutaj na Allegro
https://allegro.pl/oferta/garnier-skin-naturals-aloe-krem-odzywczy-50-ml-17389802657
U mnie się sprawdza, mega nawilżenie :smiling_face:

1 polubienie

O widzisz, nawet nie sprawdziłam, bo na moją bardzo suchą skórę jest bardzo dobry. Dobrze nawilża na cały dzień

1 polubienie

A jaki Ty używasz krem ? @Ann a na noc go też używasz ?

1 polubienie

ja używam bielenda hydro lipidum

ogolnie jak miałam od 15 do 20 lat to myślam ze bielenda to badziew dopóki nie zaczęłam studiów :joy: nigdy nic nie miałam a teraz uważam ze bielenda ma niektóre serie kometkow takie super ze niektóre firmy by mogły brać przykład
myślam ze tylko bielenda profesional jest okej :joy:
teraz moja córeczka ma taki zapas kosmetyków do testów ze ja nie wiem czy ją myć czy dzisiaj tym lepszym czy tym bardziej lepszym :joy:
ona ma nawet swój płyn i krem do pielęgnacji po rozszerzeniu diety

linomag najlepszy pod oczy
ja mam bardzo suchą skórę pod oczami

2 polubienia

Pod oczami to ja też mam, kosmetyczka zawsze mówi , żeby coś z tym zrobić bo szybko zmarszczki się pojawia :hear_no_evil: ooo , a udało ci się wygrać gdzieś do testów ? Czy tyle kupiłaś ? :slight_smile: bardzo ciekawi mnie ten krem, chociaż się boję że będzie mnie znowu piekło :hear_no_evil: ale widzę , że dużo ma też dobrych opinii :smiley:

1 polubienie

a to ja nie wiem kupiłam go na próbę i się sprawdził
emulsje z tej serii też mam bardzo długo super domywa delikatny makijaż i nie wysusza

1 polubienie

Nie, na noc używam serum z Garniera. Jeszcze z dobrze nawilżających fajne są Dermedic HydraIn2 i Miya niebieski. Te mi się też sprawdzały dobrze :smiling_face:

2 polubienia

Ok dziękuję za polecenie :smiling_face::smiling_face:

2 polubienia

Muszę też go wypróbować , nie używałam jeszcze takiego a mam bardzo suchą skórę już mi nic nie pomaga .
@magdallenka08971 mam to samo z twarzą co użyje to czuję że nic mi nie nawilża , mam bardzo problematyczną skórę twarzy

Ja używam cały czas tamten krem i jest okej , do tego też używam bambino :smiley:

1 polubienie

A jeszcze pytanie :raising_hand_woman: (zdj zapożyczone z internetu ) mam dokładnie podobne kropki na nogach , po goleniu stają się jeszcze czerwiensze . Czy da się ich jakoś pozbyć ? Jakie kremy na to stosować czy ktoś miał z tym do czynienia lub słyszał co jest na to najlepsze ? Strasznie nie lubię moich nóg latem .

A czego używasz do golenia ?

1 polubienie

Jednorazówki za każdym razem nowe

Ale pianki używasz ?

1 polubienie

Właśnie nie używam , tylko żelu więcej do kąpania . Ale ogólnie mam takie coś od kad pamiętam to raczej nie od golenia , zimą też to mam mimo dużo mniej gole nogi