Ja dla siebie do rak uzywam Garniera tego czerwonego Hand repair. I naprawde dziala i ladnie pachnie.
Ale ja na dloniach ogolnie mam problem. Na twarzy na szczescie nie
Najlepiej jak sprawdzisz na sobie , bo każda skóra inaczej reaguje . @Mamina a co Ty masz cały czas suche dłonie ?
alkohol dent. i perfumy ![]()
czyli skóra reaktywna skoro piecza policzki
zacznij od regeneacji bariery hydrolipidowej (ceramidy)
i kwas hialuronowy do nawilżania można jest łączyć
jest złoty krem z ceramidami z Bielenda profesional
Ja mam atopowe zapalenie ale w sumie tylko na nigach i dloniach
Dostałam kiedyś do testów z wizażu a potem przez internet. Jest np tutaj na Allegro
https://allegro.pl/oferta/garnier-skin-naturals-aloe-krem-odzywczy-50-ml-17389802657
U mnie się sprawdza, mega nawilżenie ![]()
O widzisz, nawet nie sprawdziłam, bo na moją bardzo suchą skórę jest bardzo dobry. Dobrze nawilża na cały dzień
A jaki Ty używasz krem ? @Ann a na noc go też używasz ?
ja używam bielenda hydro lipidum
ogolnie jak miałam od 15 do 20 lat to myślam ze bielenda to badziew dopóki nie zaczęłam studiów
myślam ze tylko bielenda profesional jest okej
teraz moja córeczka ma taki zapas kosmetyków do testów ze ja nie wiem czy ją myć czy dzisiaj tym lepszym czy tym bardziej lepszym
ona ma nawet swój płyn i krem do pielęgnacji po rozszerzeniu diety
linomag najlepszy pod oczy
ja mam bardzo suchą skórę pod oczami
Pod oczami to ja też mam, kosmetyczka zawsze mówi , żeby coś z tym zrobić bo szybko zmarszczki się pojawia
ooo , a udało ci się wygrać gdzieś do testów ? Czy tyle kupiłaś ?
bardzo ciekawi mnie ten krem, chociaż się boję że będzie mnie znowu piekło
ale widzę , że dużo ma też dobrych opinii ![]()
a to ja nie wiem kupiłam go na próbę i się sprawdził
emulsje z tej serii też mam bardzo długo super domywa delikatny makijaż i nie wysusza
Nie, na noc używam serum z Garniera. Jeszcze z dobrze nawilżających fajne są Dermedic HydraIn2 i Miya niebieski. Te mi się też sprawdzały dobrze ![]()
Ok dziękuję za polecenie ![]()
![]()
Muszę też go wypróbować , nie używałam jeszcze takiego a mam bardzo suchą skórę już mi nic nie pomaga .
@magdallenka08971 mam to samo z twarzą co użyje to czuję że nic mi nie nawilża , mam bardzo problematyczną skórę twarzy
Ja używam cały czas tamten krem i jest okej , do tego też używam bambino ![]()
A jeszcze pytanie
(zdj zapożyczone z internetu ) mam dokładnie podobne kropki na nogach , po goleniu stają się jeszcze czerwiensze . Czy da się ich jakoś pozbyć ? Jakie kremy na to stosować czy ktoś miał z tym do czynienia lub słyszał co jest na to najlepsze ? Strasznie nie lubię moich nóg latem .
A czego używasz do golenia ?
Jednorazówki za każdym razem nowe
Ale pianki używasz ?
Właśnie nie używam , tylko żelu więcej do kąpania . Ale ogólnie mam takie coś od kad pamiętam to raczej nie od golenia , zimą też to mam mimo dużo mniej gole nogi