Ooo peeling zapomniałam o jego istnieniu ,ale pewno przez to ze juz nie mam czasu się cyndolić pod prysznicem za dlugo , hehe nawet nog czasem już nie gole i ba mało tego na wieczór do sklepu z takim agresetm na nogach pojechałam hehhe
O kurcze, ja nawet nie zauważyłam ze one pachną, dla mnie bardziej bezzapachowe są. Ale wiadomo czasami nawet taki delikatny zapach, a moze kogos drażnić
Inka no ja czuje zapach
Wogóle jak ktoś ma.wanne to może sobie dosypać specjalnej soli. Ona też ma właściwości nawilzające. Ja niestety nie mam, ale czasami moczę stopy w wodzie z solą epsom i stopy mięciutkie po tym.
Ja też moczę w misce mama się ze mnie zawsze śmieje, że to ta legendarna miska do moczenia stóp, sałatki jarzynowej i wszystkiego innego
I do rzygania
Ja moczę w takim wiaderku łazienkowym.
Ja mam do tego celu faktycznie miskę, która wygląda jak ta wielofunkcyjna ale przeznaczona jest tylko na moje stopy ewentualnie jeszcze na moczenie prania
Kurczę mi jeszcze kiedyś dermatolog polecała taki krem ale teraz sobie nie przypomnę
tak się zawsze zastanawiam . tak wszyscy się śmieją ze to miska do wszystkiego, ale czy rzeczywiście tak jest ze ktoś przyrządza sałatkę w misce w której wcześniej moczył stopy lub wymiotował ?
Mnie się wydaję że kiedyś mogło tak być bo jeszcze jakieś 25 lat temu nie było misek po parę złotych jak ktoś miał to faktycznie jedną a sałatkę na święta gdzieś trzeba było wymieszać no z nikąd się to nie wzięło
Wrzątkiem się przeleje i będzie dobrze
hahhaa
Hahah
Myślę tak jak @Kargaw , że kiedy może i tak było.
Teraz sobie tego u siebie w domu nie wyobrażam
U mnie na szczęście nie było,bo do robienia sałatki używało sie dużej miski, która stała na strychu. Od święta była wyciągana właśnie do roboenia sałatki lub ciasta drożdżowego. Wiem to, bo za dzieciaka dużo pomagałam w kuchni
Ja e sumie nawet nie wiem gdzie u mnie tak miska stała:rofl: zawsze pomagałam kroić warzywa, ale ta miska w okresie przedświątecznym magicznie się pojawiała, a później znikała
Może pożyczona była od sąsiadów
jej jak bym tak się dowiedziała ze u kogoś jeszcze taka miska istnieje nie potrafila bym tam nic przełknąć ;p
Z mema się śmieje, ale mam podobne odczucia
Każdy mem coś w sobie z prawdy ma