Dokładnie najlepiej jechać i sprawdzić . My tak się kładliśmy i Pani nam pomagała i podpowiadała jak się się układać , na co zwrócić uwagę itd .
My też tam kupiliśmy ale kurczę właśnie ten piankowy się wgłębił po stronie męża. Reklamowaliśmy i była jakaś zniżka na wymianę ale się i tak cenowo nie opłacała więc odpuściliśmy
Najlepiej pojechać i sprawdzić i też panie zawsze doradzą na miejscu
Ja kupiłam bardzo twardy w jysk akurat super promocja była. Świetne mieli w panu materacu na prawdę jak się kładło to różnica ogromna z innymi ale jednak cena też bardzo duża
U nas kilku znajomych ma materac od Pana Materaca, wszyscy zachwalają. My tez pewnie kiedys zmienimy na tę firmę, bo rzeczywiście slyszalam same dobre opinie, no tylko ta cena…
Ale w Panu materacu to mają różne firmy materacy plus swoje własne . Więc ceny też są różne od 500 zł nawet po 10 000 zł .
Tak, kiedyś byłam w tym sklepie i ceny niektórych materacy to kosmos
Jezuu ja wcześniej nie sądziłam że materac to jest taka kwota wgl
W Gdańsku też jest stacjonarnie ten sklep i też byliśmy jak szukaliśmy materaca . I baliśmy się podejść do takiego za tyle kasy ![]()
![]()
![]()
U nas też jest ten sklep ale ceny mega wysokie…. Na necie jest taniej a nie ma co się oszukiwać bo jednak położenie się na materacu i tak go nie sprawdzi
Mi ta reklama pana materacy wyświetla się ciągle na you tube ![]()
![]()
Bo na necie jest większy wybór . A ten sklep u nas nie jest jakiś duży i jest wyłożonych kilkanaście materacy ale raczej z wyższej półki cenowej .
To w tym u nas jest sporo na stanie ale i tak te ceny mnie nie przekonują
Taki który oglądaliśmy i najbardziej nam pasował ok 7000 zł
U nas też jest ale ceny wysokie są
O kurczę to ceny bardzo wysokie
Tak ale taka wygoda jak się położyło plus podobno to jakiś ortopedyczny czy coś takiego
Eeee ja bym tak nie wierzyłabym wszystko ci piszą ![]()
We wszystko wiadomo nie ale ale jak się położyliśmy to aż nie chciało się wstawać ![]()
Ja teraz gdziekolwiek się położę to nie chce mi się wstawać ![]()
![]()