Mata foto kocyk

Fajne pomysły ☺ na pewno skorzystam ☺

Pati nie zawsze tak się da.  Bo jak jedno dziecko urodzi się mniejsze a drugie większe to nie wciśniesz w mniejsze ubranko 

Aneczka to sie rozetnie albo wciśnie, sam pomysł jest mega wg mnie 

My używaliśmy np. Kwiaty, lampki choinkowe,  balony... to co wpadło poprosu w ręce takie na spontanie. Fajnie wyglądają zdjęcia robione w jednym tym samym ubranu, wtedy ma się porównanie i najlepiej go widać jak maluch rośnie 

Aneczka no niby tak ale mam nadzieję, że się zmieści miesiącami podobnie będą więc jest szansa o ile będzie ważyć podobnie :D 

Pati to życzę żeby udało się ;)

My też tak robiliśmy;)) synkowi też mam w tym samych ubrankach zdj..

POmysł super jak jest ta sama płeć

Nawet jak różna płeć to się da :) ja mam sporo ubranek po córeczce psiapsi, a będzie synek 

Fajnym pomysłem do zdjęć jest układanie cyferek z warzyw i owoców w zależności ile tygodni/ miesięcy skończy bobas, a dziecko można ubrać pod ich kolor. Wygląda to przesłodko na zdjęciach.

O tez owoce fajna sprawa ☺

Ogl teraz namy dużo możliwości;)) Maz zawsze się śmieje,  bo się śmieje do niej żeby patrzyła na aparat, albo ciągle mówię, ostatnie ostatnie  :D 

Hehe 😂 no tak musi wyjść piękne ☺

Gorzej jak już zaczyna raczkować to potem ciężko utrzymać do zdjęcia :)

oj mojej teraz zdjecie ładne zdrobic to graniczy z cudem ale i tak mam duzo ładnych zdjec

My jak syn już raczkował to musieliśmy sobie radzić we dwóch :D mąż stał na łóżku z przygotowanym aparatem a ja szybko rozkładałam koc i kładłam syna :D i tak było ciężko ale już lepiej niż samemu to ogarnąć :D

No tak co będzie pozować jak ono ma wtedy inne zajęcie 😂

Magda_i_lena mi z córką udało się robić zdjęcia aż do 24 miesiąca 

Aneczkaa to całkiem nieźle, miałaś na to jakiś sposób? 

Magda_i_lena córka im starsza była to sama chciała żeby jej zrobić zdjęcie. I jak przygotowałam siadała i robiłam zdjęcie. A jak mniejsza była to zabawialam ulubiona zabawka