Mata do przewijania

Kochane! Polecam wam kupić ( póki jest) mata do przewijania w Sinsay. Wykonana z miękkiego materiału, można ją zwinąć i zawiązać. Przyda się w podróży gdzie trzeba przebrać malucha. Ja kiedyś miałam taką z cienkiej folii ale nie zdała egzaminu przez rozdarcia. Tutaj możemy wrzucić do prania i jest jak nowa! 
Zdjęcie dla podglądu. 

W tym wątku podajcie produkty które dla was również okazały się must have przy dziecku :)

Też mam  z sinsay i jest super. Da się złożyć i sru do torby od wózka. Po praniu nic się z nią nie dzieje. 

To co odkryłam apropos przewijania gdzieś to woreczki na pieluchy, pachnące. 100szt kosztuje grosze w rossmannie a zawsze mi lepiej gdy wyrzucam do kosza u kogoś pieluszkę, najgorzej gdy jest kupa a to bezdzietni znajomi. Znalazłam woreczki zapachowe w rossmannie przypadkiem i polecam 

Mate mamy z Pepco , jednak nie byłam szczególnie zadowolona . Córeczka się parzyła pod matą, bardzo sztuczny materiał . U nas rewelacyjny okazał się przewijak stacjonarny z Ceba Baby na wymiar 50x70. Konstrukcje do niego (stelaż na komodę) zrobił mąż z wyheblowanych deseczek . Zazwyczaj prześcieradełka zakładamy, a na samiutkim początku , gdy córeczka była noworodziem, kładliśmy podkłady .

Mamina nam te pachnące woreczki też się sprawdzały, nie tylko na wyjazdach ale również w domu żeby nie trzeba było z każdym pampersem z kupą biegać na śmietnik. A jeśli chodzi o matę to nie miałam takiej. W domu przewijałam dziecko na przewijaku, a w gości zabierałam do torby zwykły podkład higieniczny. 

Używam przy przewijaniu wody termalnej , syn urodził się w czerwcu więc początkowo służyła jako delikatne ochłodzenie i odświeżenie ale jest w użyciu cały czas !;)

Mamina dzięki za polecajkę! Chętnie kupie te woreczki, zawsze się przydadzą. I tak jak napisałaś zwłaszcza w gościach gdzie nie ma dziecka :) 

Super !

Oj tak taka mata w podróży bardzo się przydaje, u rodziny, wszędzie.

O woreczki na pieluchy są super też używam od małego. Może siusiu w domu nie wkładam w woreczek ale kupę już tak bo po prostu nie śmierdzi w tych woreczkach. Ja kupuję w dealz chyba 5 zł za 100 szt. 

oo super :)

Muszę dopytać ,gdzie kupujecie te zapachowe woreczki... U nas mała zaczęła rozszerzanie diety.. a jej dwojeczki zaczynają zapachowo nieźle pachnieć :)

O tak ja kupuje woreczki albo w rossmanie albo w action :) . Mega się sprawdzaja 

Chyba też się rozejrzę za tymi woreczkami w Action:)

Super polecajka :)

My też mamy dwie podkładki z toreb czy plecaka  :) 

A odnoście woreczków to używam do sniadania.

Świetne!! Muszę się tam wybrac :)

Ja swoje maty zamówiłam z apteki Gemini. Tez są składane i przyjemne w dotyku, także do podróży idealne 

Ja z Gemini miałam taką zwykłą foliową i nie zdała egzaminu ;/

W Action zamierzamy być z mężem pewnie w niedzielę , tak więc dziękuję za polecenie 

Ja te  zapachowe woreczki kupowałam w Rossmanie.

Mam podobną matę, ale używałam jej głównie w domu do wietrzenia pupy maluszka, szczególnie kiedy zdarzyło się odparzenie. Na wyjazdy wolę jednorazowe