Hej czy są ze mną jakieś przyszłe mamusie na marzec 2014 ?
Marzec już blisko, a Ty nadal sama marcowa mamusia? No niech odezwą się dumne przyszłe mamy
No właśnie Nikt sobie chyba nie wybrał owego miesiąca he he
Widocznie marzec nie jest zbyt obleganym miesiącem na porodówkach
Ja znam jedna, tez jest tu na forum, moze sie odezwie ktoregos dnia ona ma termin na 28 marca
Carol86 moja najmłodsza siostra 28 marca kończy 18 lat
Super termin na poród moja Julcia jest z marca,jak tylko doszłam do siebie zaczęła się piękna wiosna i większość czasu spędzałyśmy na dworze:)
Ja ogólnie znam dużo marcowych mamusiek Ja jednak jestem styczniowa
Ale może ktoś się na forum znajdzie jeszcze
A mnie się wydaje, że takie tematy u nas się nie sprawdzą na tym etapie. Zwróćcie uwagę, że wcale nie ma nas zbyt wiele, takie stałe grono. Dużo osób zniknęło i się już nie pojawia, inne wpadają na chwilę.
Ja mam termin na czerwiec, podobnie jak Proud Mommy, więc od marca to jeszcze trochę
Moje pierwsze dziecko urodziło się w marcu, a 17 skończy roczek
Ja mam termin na 28 marca
No właśnie nas jest stałe grono,
mamunia, tak własnie też mysle ze to fajny okres, kiedy zaczyna robić się ciepło.
ja mowilam, ze drugie dziecko bede rodzic na wiosne lub na jesien, byle nie latem i zima a oboje urodzilam latem bo nie myslalam, ze zajde od razu hehe
nas jest stale grono, zawsze mozna podtrzymac na duchu marcowe mamusie
A.Sosnowska bedzie synus czy corcia? pewnie juz doczekac sie nie mozesz
Silne dokładnie mam to samo zdanie. Ja tez widzę caly czas stale grono i osoby które pojawiają sie na chwilkę. Ja ostatnio co prawda jestem rzadziej, ze względu na kilka spraw, ale jak karmie, to.wykorzystuje chwile na forum
Ci do terminu na marzec to moja siostra ma na końcówkę marca
Jak moze być to ja jestem marcowa;) urodziłam sie w połowie marca;)
Carol86 Będzie synuś Igor
Też teoretycznie termin mam na końcówkę, ale doczekać się nie mogę, chciałabym chociaz tak w 38 tyg juz urodzic a nie w 40 he he.
Bardzo dziękuje :*
tak ja mam termin na 25 marca
A.Sosnowska co tam słychać u Ciebie jak się czujesz?Jesteś jeszcze w dwupaku?
Podpinam się pod mamunię Wczoraj wieczorem myślałam o Tobie A.Sosnowska. Czekamy na informacje
Ja też o Tobie dzisiaj myślałam - jak się czujesz? Dzidziuś jeszcze w brzuszku?; ))