Witam mamusie Jestem w 8 tygodniu ciąży , w 6 tygodniu byłam na pierwszym USC i zobaczyłam fasoleczkę . To moja druga ciąża ( córeczka 15 miesięcy ) . Na razie dobrze się czuje ale troszkę jestem senna i mam straszny apetyt.A jak z wami mamusie w którym jesteście tygodniu , która to wasza ciąża i przede wszystkim jak się czujecie ? Pozdrawiam !
Gratulacje, Simona Ja mam córkę z września 2012
moja jest z września 2009
Mój Maluszek się zapowiada na wrzesień, a termin wypada w moje urodziny (o ile nic się nie zmieni oczywiście ;p)
Jako że to moja pierwsza ciąża, do tego z komplikacjami to trochę panikuję, ale z drugiej strony jestem przeszczęśliwa! a wczoraj się dowiedziałam że będzie chłopczyk!! Oczywiście też czuję się ciut padnięta i leniwa, ale może być to wynik też tego, że muszę dużo leżeć.
Zdróweczka Mamuski i dawajcie znać jak tam u Was!!!
Simona-1995 jedziemy na tym samym wózku, synek kończy 15 miesięcy a ja drugi raz w ciąży, termin na październik, ale najprawdopodobniej urodzę we wrześniu bo jestem już po cesarce. Lekarze nie chcą ryzykować.
1 wrzesień 2014 - synek
ja mam synka z września;) 2013:))
Czekam na Córeczkę termin mam na 13 września. Jakoś Nas mało wrześniowych Mam
Dziewczyny… wrzesień juz trwa… jak tam Wasze maluszki?? mój nadal w brzuszku, ale czuje że już niedługo
Moja córeczka także nadal w brzuszku, a termin mieliśmy na 6wrzesnia ale nasze cudeńko się nie spieszy za dobrze jej w brzuszku
a my z mezem czekamy z niecierpliwościa ale wkońcu najważniejsze żeby wszystko było dobrze
3majcie sie mamusie i nie puszczajcie pamietajcie, duuzo sily wam bedzie potrzebne, wiec sie relaksujcie, odpoczywajcie
troszke spacerku tez nie zaszkodzi, cieszcie sie ostatnimi chwilkami w dwupaku
pozdrawiam!
Carol86 dziękujemy do tej pory odpoczywałam sporo teraz mam zalecenia żeby bardzo dużo chodzić zwlaszcza po schodach
ciekawe czy pomoże heh
Ja miałam być październikowa, ale chyba dołączę do wrześniowych mamusi;) Zobaczymy, bo jeden lekarz mówi, że na jego oko będzie wcześniej, a drugi że donoszę do początku października. A tak naprawdę to są tylko przypuszczenia. Czas pokaże…
Dzięki
Anitko na pewno wkrótce będziesz tulić Lilkę w ramionach… mam nadzieję, że wszystkie będziemy mieć lekkie porody i już niedługo pochwalimy się swoimi pociechami :*
Tosiuleczka dziękujemy już się doczekać nie możemy ale naszej Lili dobrze jest w brzuszku i karze nam czekac na siebie
więc nie mamy wyjścia poczekamy tyle ile trzeba