Mamusie wrześniowe 2014 ! Zapraszam!

Witam mamusie :slight_smile: Jestem w 8 tygodniu ciąży , w 6 tygodniu byłam na pierwszym USC i zobaczyłam fasoleczkę . To moja druga ciąża ( córeczka 15 miesięcy ) . Na razie dobrze się czuje ale troszkę jestem senna i mam straszny apetyt.A jak z wami mamusie w którym jesteście tygodniu , która to wasza ciąża i przede wszystkim jak się czujecie ? Pozdrawiam !

Gratulacje, Simona :slight_smile: Ja mam córkę z września 2012 :slight_smile:

moja jest z września 2009 :slight_smile:

Mój Maluszek się zapowiada na wrzesień, a termin wypada w moje urodziny :slight_smile: (o ile nic się nie zmieni oczywiście ;p)
Jako że to moja pierwsza ciąża, do tego z komplikacjami to trochę panikuję, ale z drugiej strony jestem przeszczęśliwa! a wczoraj się dowiedziałam że będzie chłopczyk!! Oczywiście też czuję się ciut padnięta i leniwa, ale może być to wynik też tego, że muszę dużo leżeć.
Zdróweczka Mamuski i dawajcie znać jak tam u Was!!!

Simona-1995 jedziemy na tym samym wózku, synek kończy 15 miesięcy a ja drugi raz w ciąży, termin na październik, ale najprawdopodobniej urodzę we wrześniu bo jestem już po cesarce. Lekarze nie chcą ryzykować.

1 wrzesień 2014 - synek :wink:

ja mam synka z września;) 2013:))

Czekam na Córeczkę :slight_smile: termin mam na 13 września. Jakoś Nas mało wrześniowych Mam

Dziewczyny… wrzesień juz trwa… jak tam Wasze maluszki?? mój nadal w brzuszku, ale czuje że już niedługo :slight_smile:

Moja córeczka także nadal w brzuszku, a termin mieliśmy na 6wrzesnia :slight_smile: ale nasze cudeńko się nie spieszy za dobrze jej w brzuszku :smiley: a my z mezem czekamy z niecierpliwościa ale wkońcu najważniejsze żeby wszystko było dobrze :wink:

3majcie sie mamusie i nie puszczajcie :smiley: pamietajcie, duuzo sily wam bedzie potrzebne, wiec sie relaksujcie, odpoczywajcie :slight_smile: troszke spacerku tez nie zaszkodzi, cieszcie sie ostatnimi chwilkami w dwupaku :slight_smile: pozdrawiam!

Carol86 dziękujemy :slight_smile: do tej pory odpoczywałam sporo teraz mam zalecenia żeby bardzo dużo chodzić zwlaszcza po schodach :smiley: ciekawe czy pomoże heh :slight_smile:

Ja miałam być październikowa, ale chyba dołączę do wrześniowych mamusi;) Zobaczymy, bo jeden lekarz mówi, że na jego oko będzie wcześniej, a drugi że donoszę do początku października. A tak naprawdę to są tylko przypuszczenia. Czas pokaże…

Dzięki :slight_smile:
Anitko na pewno wkrótce będziesz tulić Lilkę w ramionach… :slight_smile: mam nadzieję, że wszystkie będziemy mieć lekkie porody i już niedługo pochwalimy się swoimi pociechami :*

Tosiuleczka dziękujemy :wink: już się doczekać nie możemy ale naszej Lili dobrze jest w brzuszku i karze nam czekac na siebie :slight_smile: więc nie mamy wyjścia poczekamy tyle ile trzeba :slight_smile: