Mamusie jak wasze samopoczucie w ostatnich tygodniach ciąży?

Hej Mamuśki, jak się czujecie w ten zimowy czas? Jak Wasze brzuszki, co Wam zrobiło największą radość w kompletowaniu wyprawki dla Waszych Skarbów, czy wszystko już macie przygotowane ?
Ja już jestem coraz cięższa, ale to nic w porównaniu do radości z tego, że za niedługo będziemy mieli już Swojego Synka przy sobie. Pogoda czasem daje popalić, ale nie ma tego złego trzeba myśleć pozytywnie. Nie ma większej radości jak bycie mamą! U mnie już prawie 34 tydzień ciąży i już chodzą mi po głowie myśli jak to będzie czy poród potrwa długo czy szybko i troszkę stresik jest, ale najważniejsze żeby z maleństwem było wszystko dobrze i nie liczy się nic więcej. U mnie kompletowanie wyprawki dla maleństwa było bardzo dużą przyjemnością i wszystko sprawiło mi wielką radość tym bardziej wszystkie zakupy robiliśmy razem z mężem i jego zaangażowanie, doradztwo i pomoc jest bezcenne, oboje bardzo cieszymy się na nasze pierwsze dziecko. W końcu to owoc naszej miłości, jest naszym darem od życia. Jesteśmy bardzo szczęśliwi. :slight_smile: