MamaJanka

HEJ, Dziewczyny jakie bidony polecacie ? My mamy kilka i każdy przepuszcza wode , na spacerach, zalewa wozek i cała woda jest na dziecku w domu też jakbym mocno nie zakręciła to po chwili puszcza . 

A próbowałaś B.Box? One są porządne:).

Lovi też ma ciekawe bidony z obciążoną słomką, ale jeszcze nie próbowałam, może ktoś inny już korzystał:)?

A bbox ? Z lovi też jest super , z testów mała chętnie trzyma i korzysta :) 

U nas się sprwasza ten Z lovi

My mamy bidon z Lovi i bardzo dobrze nam się sprawdza. Czasem tylko jak źle założę zatyczkę, to zbiera się woda w środku, ale nie wycieka na zewnątrz, muszę tylko uważać przy otwieraniu. Synek ma niecałe 7 miesięcy i szybko załapał tą butelkę, jest mała i zgrabna, więc naprawdę polecam.

Miałam BBox i był bardzo dobry. Teraz mam z Lovi ale jeszcze nie próbowałam, chociaż też wygląda porządnie;).

My korzystamy z Lovi I Canpol. Oba ok. Z Lovi tylko zatyczka moglalaby nyc wyższa bo wiecznie przyciskam słomka i woda się leje. 

Z Canpola mi się lala woda początkowo. Ale wymieniliśmy słomke i już jest ok. Także coś tam musiało być wadliwego.

My używamy od początku tego i jesteśmy zadowoleni, nic nie cieknie , łatwo się czyści i cena super polecam : )  

Z kovi właśnie też zauważyłam, że trzeba zwracać uwagę na to jak jest założona zatyczka. Jak założyć się tak, ze słomka jest na wprost to woda się nie leje, ale jak słomką się wygnie to woda ucieka.

No te  bidony  z Lovi są super,  córka na drugi  dzień załapała i piła z niego. 

Na dzień dzisiejsz sama trzyma z uchwyty, bawi się nimi, wymachuje tak, że strach, aby  do oka  nie ziugnęła.

U nas zaczniemy od Lovi i Canpol swoją przygodę z bidonami. I widzę że są tu zachwalane więc mogę być spokojna

Łe z LOVI są fajne bo są małe. Canpol ma znacznie większe dla małego dziecka może być ciężko je utrzymać ale później też są super

my mamy z b boxa 

No z lovi są fajne na początek , później są zaś za małe , powinni wprowadzić większy eozmiar tez

Mój maluch to już sam sobie podpełza do butelki i pije. Tak samo jak podaje mu w wózku, albo na kolanach. Sam wyciąga rączki a że butelka jest mała i ma uchwyty to łatwo mu ją złapać i się napić. Samoobsługa. 

Tylko jak byliśmy u neurologopedy to dostaliśmy zalecenie żeby zmienić na bidon avent, bo ma krótszą i miększą rurkę i przez to język jest w lepszej pozycji, bo może przy piciu iść do podniebienia. Tylko tamte butelki są już większe i niby 9 msc + a nasz maluch nie ma nawet 8 msc. Generalnie nie jestem przekonana, bo butelki ze smoczkiem avent też tyle osób chwaliło a u nas się kompletnie nie sprawdziły.

Mnie w ogóle firma Avent nie przekonuje ani do butelek ani kubeczków. Mamy Canpol, LOVI i bbox ze wszystkich ładnie pije. LOVI są małe ale jak dla starszego dziecka podaje się kompot albo jakoś sok to są fajne bo mało się nalewa i jest pełny 

Tw Od Lovi  są super  ,córa  za drugim  razem też  już łapał za uchyty  :)  w sam raz na maleńkie rączki:)

Ja uwielbiam bidon z Canpol babies z odważnikiem. Jak dla mnie najlepszy i cena też super. Z lovi mi się nie sprawdził bo ta rurka wiecznie wypadała i syn się tylko wkurzał no i pojemność mała, więc na sam początek okej pod warunkiem,że już nie są takie awaryjne jak kiedyś 

A mi się wydaje ze z tego z canpola strasznie szybko leci. Mały do tej pory się często zadlawia pijąc tym bidonem 

Hmm ja wczoraj dałam do sterlizatora bidonik  , też rurkę od spodu odpiełam a dziś leciała woda i leciała jak poskręcałam  ,po jakimś czasie ustało i  woda nie leciała. Hm