Dlatego lepiej wybrać pompowane niż piankowe.
Ja także odradzam koła piankowe, jak się zedrą trzeba wymienić i kupić nowe. Koła pompowane jak są wytrzymalsze i lepiej amortyzują jazdę po nierównej powierzchni.
Ja mam wózek na pompowanych kołach X-lander X-move i ten wózek nie jedzie,, on płynie ! Żadna droga nam nie straszna
My mamy spacerówkę na piankowych kołach i jestem zadowolona
Ja mam pompowane i jestem zadowolona bardzo.
adamos z jednym masz racje...moje koła piankowe maja 10 lat i niestety bieżnik zanikł to taki minus poza tym jezdziły po wszystkim i sie sprawdziły.
Wrronisoa ale 10 lat dla wózka to dużo
My mamy pompowane i są bardzo wygodne jeśli chodzi o różne nawierzchnie niestety nie są skrętne i tu jest większy problem.
aneczka no dużo ale jeżeli miałam go zadbanego to żal mi było go odsprzedawac jak wiedziałam że bede miec dzieci.w tym roku już pójdzie na złom bo mu stelaż na dole peknął ale córeczka całą zime jeszcze objeździła.to był najlepszy wózek jaki miałam,miał gondole wyciągana że nie musiałam budzic dzieci tylko je przenosiłam,do tego był fotelik do auta a z głebokiego robiło sie pózniej spacerówkę.wystarczyło odpiąć częśc materiałów.
Weronika to prawda lepiej gdzieś przetrzymać dla kolejnego dziecka niz znów potem szukać
Ja miałam gumowe bezdetkowe (żelowe) i były ok.
Ja ognie wszystkie rzeczy trzymałam po synku. Jak się dowiedziałam że będzie córeczka to zaraz zrobiłam porządki i rzeczy neutralne zostawiłam a resztę oddałam szwagierce.
Karolina tak samo planuje zrobić
U nas gumowe w greentom ie okazały się najlepsze.