Malutka butelka na start

Chodzi Ci o taką butelkę ze zdjęcia o pojemności 50ml które często są stosowane w szpitalu ?

tylko smoczek i butelkę kupuje się oddzielnie 

Kochane, pamiętam że w szpitalu przy narodzinach syna były takie malutkie butelki  z malutkimi smoczkami. Przypominały bardziej butelki do Baby Born.  Czy wiecie gdzie można kupić taka butelke ? W sumie to bardziej chodzi mi o ten mini smoczek ... w necie patrzyłam ale wyglądają na standardowe smoczki i butelki po 150ml. 

Tak, one takie były. W szpitalu 50ml i 90ml ale tak wyglądały wlasnie

Jakby ktos też szukał do jak wpisuje się butelka dla wczesniaka to wyskakują.  Najpopularniejsze chyba dr browns

Ja zabrałam takie 3 ze szpitala ;) 90 ml pojemności mają.

Canpol ma 60 ml

Kargaw dziękuję bi dużo bardziej podoba mi się cena z canpola, mogę kupić nawet 3 

Te z canpola są super 💕

O justys , właśnie my też takie mieliśmy ale w kolorze czerwonym 

Ło jej mini  z Canpol , super :)

Ahh te  szpitalne,które  zabrałam mają po 50 ml teraz to sprawdziłam. 

A które butelki sprawdzają wam się najlepiej?

Ja dostałam taki pojemniczek jak miałam dokarmiać dziecko odciągniętym mlekiem w czasie żółtaczki, ale ze zwykłą nakrętka, bez smoczka. Na początek to faktycznie wygodne takie mini buteleczki, bo dziecko też je mini porcje.

Magdalena jeżeli chodzi o zwykłe butelki to mammafeel z LOVI 

U mnie były gotowe mieszanki, Bebilon 90ml i do tego smoczek z Nuka.

Popieram, jeśli chodzi o zwykle butelki to Lovi Mammafeel, nie ma lepszych jak dla mnie;).

U nas były nie butelki ale jakby strzykawki że smoczkiem NUK. Dziewczyny, które nie kp dostawały gotowe mieszanki NAN

Też polecam butelki Mammafeel jeżeli chodzi o takie pelnowymiarowe

Magdalena mi również sprawdzaja się Mammafeel 

U nas do szpitala trzbabylo mieć swoją butelkę i korzystałyśmy tylko raz w szpitalu z butelki ja miała butelek z mam" I też ma bardzo mały ten smoczek 

U mnie w szpitalu były takie zwykłe jednorazowe butelki dla tego teraz jestem przygotowana i mam swoją. Właśnie lovi Mammafel