Przeszukalam nie znalazłam takiego wątku,a bardzo jestem ciekawa jak sobie radzicie z wyborem krzesełek do karmienia. Może ktoś ma podobny problem z miejsce w mieszkaniu? Interesuje mnie zwykle krzesełko, nie podróżne ani przenośne,nakładane na zwykle krzesło…takie by stojąc rozłożone zajęło jak najmniej miejsca.
witam,
my mamy plastikowe rozkładane, ale w Twoim przypadku nie zda egzaminu bo zajmuje dość sporo miejsca…ale moja kuzynka ma małe mieszkanie i zakupiła krzesełko z fisher price nakładane na zwykłe krzesło.
Z tego co wiem to jest zadowolona…posiada pasy zewnętrzne i wewnętrzne, tackę, regulację oparcia, ma mocną ceratkę i bardzo ładnie się prezentuje…
Mi siostra pożyczyła bardzo fajne krzesełko firmy Apollo sun. Jest pełna regulacja, różne poziomy nachylenia oparcia, zapinane pasy i co ważne bardzo łatwo się składa i nie zajmuje dużo miejsca. Można je zabrać np na wakacje.
Też mam krzesełko apollo Sun i gdy się je złoży to zajmuje mało miejsca . W dodatku nie jest bardzo drogie , może je nabyć przez allegro . Tak jak pisze adamos łatwo je wyregulowac. Dodatkowo ma kółka więc łatwo je przesuwać.
ja planuje kupic takie http://allegro.pl/krzeselko-krzeslo-do-karmienia-dziecka-2-kolory-i5643312515.html