Korzystała któraś z was? Polecacie takie majtusie czy to raczej strata pieniędzy? Jeżeli polecacie to jakiś konkretnie? Zastanawiam się nad zakupem ale wolę zasięgnąć opinii sprawdzonych mam
Ja nie miałam okazji ich używać. Ale też chętnie poczytam jakieś opinie
Mialam 1 sztuke przy starszym synu. A potem przeczytalam ze to nie jest polecane bo dziecko juz nie wie kiedy i gdzie moze sikac i ze jak odpieluchowywanie to bez pampersa a takie majtki maja wklad ceratowy i sa mega podobne do pampersa. Nie uzylam.
Ja też właśnie gdzieś o tym czytałam, że takie majtki mogą utrudnić odpieluchowanie dziecka
Nie miałam ich ale wymyśliłam sobie prosty patent żeby zachęcić syna siusiania do nocnika , zakładałam mu zwykłe majtki a na te majtki pampers . Zadziałało w moment mimo tego że siku nie wyleciało to było nieprzyjemnie zimno i mokro . Dwa razy posikał się w taki sposób i tak zakończyła się nasza przygoda z pieluszkami
ja nie używałam , więc nie pomogę , ale ogólnie to o takich tez pierwsze słyszę
A słyszałyscie o takich z wkładem ale bez ceratki? Czyli materiałowe ale w miejscu gdzie jest siusiu jest dodatkowy wkład który nie za bardzo chłonie. W sensie mocz tam wnika ale dziecko czuje mokro
Ooo niezły patent
My nie korzystaliśmy, nawet nie słyszałam o czymś takim . Raczej tradycyjnie latem , i bez niczego
Ooo super pomysł! My odpieluchowywalismy w wakacje, wiec jak się posiusiala w majtusie, to nie przebierałam od razu, pozwalałam jej kilka minut chodzić w nich, żeby poczuła,że jak się posiusia to jest mokro i niemiło. Po kilku razach zadziałało
Ja nie uzywalam, z tego wlasnie powodu - uwazam, ze one dezorientuja dziecko. Dla mnie to taki twor marketingowy. Kiedys je widzialam w sklepie i nie podobal mi sie tez ten sztuczny, sztywny, nieprzewiewny material😔
Tak my robiliśmy dokładnie tak samo bardzo szybko załapał .
Hmm kupiłam na początek jednak to nie dla mnie hahah