Jestem ciekawa oglądacie ten serial drogie mamy?
Ja staram się oglądać ale wiadomo czasem są sprawy ważniejsze niż serial.
Przez tyle lat serial mocno się zmienił…
Któraś z mam ogląda od początku?
Ja na początku oglądałam, bo z Mroczkami chodziłam do jednego liceum i z ciekawości po prostu jak grają. Potem przestałam. Później znowu oglądałam a raczej serial leciał w tle a ja robiłam projekty na studia, siedziałam sama i mi było po prostu za cicho. Jak zamieszkałam z mężem to przez prawie rok nie kupowaliśmy tv, a nawet jak kupiliśmy to woleliśmy filmy czy programy różne jak połowy tuńczyka czy o zimowej pomocy drogowej na autostradach. Ostatnio obejrzałam i barwy szczęścia i M jak miłość ( mąż mówi m jak mdłości) , bo chciała to oglądać moją przyjaciółka, która była u mnie kilka dni. No i powiem, że jestem nie w temacie po takim długim nieoglądaniu
Ja nie oglądamy jakos nie mam czasu albo mi sie nie chce
Oglądałam praktycznie od samego początku, nie widziałam tylko kilku pierwszych odcinków, później oglądałam już cały czas prawie każdy odcinek, dopóki nie urodziła się Hania, jak się mała urodziła to już oglądam bardzo rzadko.
M nie oglądam, jakoś mnie nie wciągnął. Jak mam czas, to oglądam Na wspólnej, ale zazwyczaj koło tej kape dziewczyny, karmię itd .
MAM a znalas Mroczkow? Sympatyczni są? Kojarzę ich głównie z gazet i portali, są przedstawiani jak takie ciamajdy, ale jak kiedyś słuchałam wywiadu ( nie pamiętam z którym) wydawal się być bardzo ogarnięty
Pamiętam, że bardzo rzadko przychodzili razem do szkoły, zawsze oddzielnie. Nie kolegowaliśmy się, po prostu razem chodzilismy do liceum. Są rok czy dwa młodsi, ale jak spotkaliśmy się w jakiejś przychodni to miło się gadało. Ale ostatnio mąż mi opowiadał, że od kolegi z dawnej pracy słyszał:
Urząd miasta, biuro obsługi interesanta i przyszedł jeden z nich w okularach, żeby nie było wiadomo kto to a jednak żeby było (tak określił mój mąż) i podchodzi do urzędniczki, która obsługiwała już kogoś i mówi, że się śpieszy, a ona mówi, żeby wziął nr i stanął w kolejce, a on do niej “pani nie wie chyba kim ja jestem” a ona “nie wiem, proszę do kolejki” to było niedawno
Drugi przypadek z dawnych lat początki ich kariery w mjm: ich rodzice mają sklep i szwagra kuzynka przechodziła obok i zobaczyła jednego z nich i weszła do sklepu i mówi do ich ojca, że chciałaby autograf a on nie chciał wyjść z zaplecza …
Ja oglądam od początku lubię ten serial
MAM tak to jest jak sława uderzy do główki i człowiek ma się za niewiadomo co
Dokładnie gwiazdy jednego serialu… co mu (nie wiem któremu) szkodzilo wyjść i dac dziecku autograf.
A ja na początku oglądfalam, z czasem przestała. Ale mój mąż czasem ogląda (wiem że to niespotykane) więc czasem patrze z nim
Co ja tutaj czytam!
Mama_Arka_Martynki wow byłam w lekkim szoku to co napisałaś!
Świat jednak potrafi byc taki mały ale widzisz myśli że bycie sławnym do czegoś zobowiązuje.Między innymi do lepszego traktowania…cóż…
A jak Wy reagujecie na związek Magdy z Budzyńskim? jejku w tej kwestii strasznie kibicuję Budzyńskiemu,żeby mu się udało z Magdą coś stworzyć.Mimo wszystko
Serial w skrócie nazywany EMKĄ.
Oglądam chyba prawie od początku.Natomiast nie muszę śledzić każdego odcinka.A raczej ostatnio robię coś innego i przy okazji mam włączony serial.
MAM -co za znajomości.
Dawno temu ,jak serial się zaczynał byłam z moim mężem(wtedy chłopakiem)w Zakopanym.Spotkaliśmy tam Kasie Cichopek z chłopakiem.Wyobraźcie sobie,że nie znałam ani prawdziwego jej imienia i nazwiska ani serialowego.Wtedy jej “kariera” się zaczynała i nie była tak rozpoznawalna jak dzisiaj.Poprosiliśmy o zdjęcie a ona z uśmiechem na twarzy zgodziła się.
Jeśli chodzi o Magdę i Budzyńskiego to myślę,że jednak szybciej czy później będą razem.Trzymam kciuki za nich.
Ja oglądam od początku ale też nie śledzę każdego odcinka, kiedy mam czas i mi się przypomni. Pamiętam pierwszy odcinek jak Marek z Niemiec przyjechał
Szwagierka osobiście znała K. Cichopek bo śpiewały razem w chórze w jednym z warszawskich kościołów.
Ja znam braci Golcow. Moi sąsiedzi z rodzinnych stron to ich rodzina. Bardzo fajni ludzie, tacy weseli:-) jak sąsiedzi robili ognisko to śpiewali na całą okolice. Nie wynoszą się ze swoją sławą i ciekawie opowiadają
Hi hi a do tego chyba tanczyłyśmy z moją siostrą z nimi na zajęciach caro dance, miałyśmy krótki epizot w zespole i wydaje mi się, że z nimi, bo pamiętam tekst “bliźniaczki tańczą dziś z blizniakami” A oni w caro też tańczyli.
Ja oglądam od początku. Miałam małą przerwę jak byłam w Anglii ale powtórkami nadrobiłam, bo co chwilę powtarzają:)
Kiedyś oglądałam bardzo, teraz jakoś mnie denerwuje i przestałam
Ja nie ogladam…za to uwielbiam na wspolnej i wszystkie tasiemce na tvn hehehehe
A ja właśnie na TVN jedynie Szkoła i 19+ oglądam,nic więcej.Jakoś tak średnio lubię ten program,wolę Polsat albo TVP 2.
Chociaż na Polsacie te reklamy mnie dobijają.
Teraz jakoś bardziej śledzę losy całego serialu…miałam też dłuższą przerwę ale wróciłam do oglądania.Zawsze inne wątki i problemy w serialu U mnie w pracy mało kto ogląda M jak miłość.Wszyscy albo Na wspólnej albo Ukryta prawda
he he
Darka jakoś kiedyś na samym początku oglądałam ale przestałam bo u mnie TVN wygrał i oglądam tam nałogowo Na Wspólnej plus wszystkie inne programy z tej stacji:) na Polsacie oglądam tylko Pierwszą miłość;)
MAM o proszę Mroczków znałaś:)
Ja to nic nie oglądam, jedynie ostatnio Reksia tylko
Staram się regularnie oglądać M jak miłośc ale wiadomo nie zawsze wyjdzie.Czasem jak już leci to ja dopiero małego usypiam.Jak wychodze z pokoju od niego to pół filmu już przeleciało…a na drugi dzień nie oglądam powtórki bo zazwyczaj późno jesteśmy w domu.
Apropo dzisiejszego odcinka…Myślę że Marcin w końcu przestanie biegać za tą Izą.Wie że nie była warta jego poświęcenia teraz…nie wierzyła mu…w kulki grała…
Silver90 my też oglądamy Pierwszą miłość.Mój mąż jakoś regularniej niż ja bo zawsze coś robię w tym czasie…i troszkę jestem do tyłu co się tam dzieje.