Łożysko na przedniej ścianie a ruchy dziecka

Widocznie nie jestem jedyna która uważa podobnie jak Silver czy Dziubus więc można się nad tym zastanowić ale tak na prawdę redakcja jest od oceny i ewentualnie ona zamyka wątek, my możemy podpowiedzieć lub nasunąć wątek ale żadna z nas nie chce nikogo urazić.

Princess zakładasz ciekawe wątki na prawdę, zresztą widać jak dziewczyny odpisują ale nie naskakuj na te które chcą pomóc bo można załatwić to spokojnie. Gdybyś nie napisała takich słów to z pewnością dyskusja by sie zakończyła już wcześniej ale ok ja nie chcę tego ciągnąć bo to nie temat który Cię interesuje.

Zgadzam się że wiele nowych wątków spokojnie mogłoby być kontynuowane tam, gdzie już podobna dyskusja się toczy, większość nowych wątków (praktycznie wszystkie) princess się do tej grupy zalicza; ale ten akurat nie :smiley:
A co do ruchów dziecka to chyba nie mam nic do dodania - wychodzi na to, że to normalne i nie ma co panikować :slight_smile:

:smiley: ok

Ja mam na przedniej ścianie łożysko a ruchy maluszka czuje i to bardzo a obecnie jestem w 34tygc

Ja mam łożysko na przedniej ścianie (dodatkowo stwierdzono łożysko przodujące) ale ruchy córeczki mocne czuje już od 16 tc teraz w 25 już widać jak brzuch skacze i pojawiają się górki jak mała robi akrobacje :slight_smile:

moja bratowa miała łożysko przodujące i bardzo późno zaczęła odczuwać ruchy dziecka, więc zapewne u każdej kobiety wygląda to inaczej…nie ma czym się martwić w takim przypadku. na kontroli u lekarza po prostu pytać czy wszystko jest ok i tyle…

ja miałam łożysko na tlnej ściance i małą robiłą mi takie akrobacje że zboku wyglądało to tak jakby w brzuchu ktoś grał w tenisa ;))) naprawdę… i już jej to zostało :wink: na bujaczku tak fika nóżkami że ho ho, nie poleży spokojnie ani minuty ;))) rośnie Ci magdalena mały sportowiec he he lub bardzo ruchliwa kruszynka ;))

Ewcia, tego się obawiam :stuck_out_tongue: moi rodzice się śmieją że ma to po mamie i że odpłaci mi za to co ja wyczyniałam dziadkom :wink:

Jak najbardziej przodujace lozysko moze powodowac slabsze odczuwanie ruchow dziecka. Ja mialam przodujace i przez dlugi czas czulam samo “muskanie” mimo ze mialam malowodzie. :slight_smile: naprawde nie ma sie czym martwic.

Łożyska na przedniej ścianie powoduje słabsze odczuwanie ruchów dziecka.