LOVI podbija Hiszpanię!

Drogie mamy, w przyszłym tygodniu marka LOVI wejdzie do Hiszpanii!

Jeśli chcecie nas wesprzeć w nowej przygodzie, poćwiczyć swój hiszpański i dowiedzieć się, gdzie będzie można kupić nasze smoczki w przypadku zgubienia na wakacjach, to zapraszamy Was na nasz nowy profil na Instargamie :sunny: :parasol_on_ground: :heart:

Zajrzyjcie tutaj: Instagram

To jak, kto planuje wakacje w Hiszpanii? :smiling_face_with_three_hearts: :sunny: :parasol_on_ground:

11 polubień

Super wiadomość! :heart_eyes: Gratulacje z okazji wejścia na rynek hiszpański. LOVI to świetna marka, więc na pewno szybko znajdzie tam swoje fanki i fanów. Trzymam kciuki za powodzenie w Hiszpanii możliwe że i kiedyś nam się przyda jak w przyszłym roku tam będziemy takie są plany 🩷 alee wiadomość :cherry_blossom::tulip:

Trzymam kciuki :heart: A na wakacje w Hiszpanii chętnie bym się wybrała, nigdy nie byliśmy :slight_smile: dobrze wiedzieć, że w razie zgubienia , będzie łatwo Was znaleść :smiling_face_with_three_hearts:

Napewno podbije Hiszpanie marka Lovi :slight_smile: gratulacje :smiling_face_with_three_hearts::heavy_heart_exclamation:

Super, ze marka Lovi poszerza horyzonty :heart: macie swietne produkty i napewno gorace hiszpanskie mamusie odrazu polubią Wasza marke :heart:
Zyczymy powodzenia i dalszych sukcesow :heart:

A wam wchodzi ta strona ? Mi się wyświetla takie coś

Wow, to ogromny sukces! :star_struck: Najszczersze gratulacje! :partying_face::baby:t2: :heart: I powodzenia! :sparkling_heart:
Na pewno Lovi podbije serca hiszpańskich Mam i ich Bobasków :grin::star_struck::smiling_face_with_three_hearts:

A wakacje w Hiszpanii… :sunny::heart: :desert_island: Byłam 3 lata temu i chętnie znowu bym wybrała się w te cudowne miejsca ! :heart_eyes::star_struck: Aż mi się zatęskniło za takim wyjazdem :heart_eyes:

Tak

A ok to coś u mnie było nie tak , spróbowałam inaczej już widzę :smiling_face_with_three_hearts:

Oo super wiadomość. Super że jako firma rozwijacie się nie tylko w Polsce ale też za granicą. Powodzenia życzę

Jak dobrze a wiadomo już w których sklepach będą dostępne wasze produkty. W Mercadonie albo Consum?

Czy tylko w Corte Ingles?

Woooow a to Ci heca :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts: jakbyście się tutaj cnie ogłosili to myślałabym że to sztuczne konto i ktoś sie pod Was podszywa :dizzy_face::dizzy_face: :star_struck:

Wow to super , świetna wiadomość , gratulacje i oby Hiszpanki pokochały lovi tak jak my :raised_hands::heart_eyes::smiling_face_with_three_hearts:

Ale fajnie, @LOVI_Redakcja stale nas zaskakujecie :smiling_face_with_three_hearts: już zaobserwowałam wasz profil na IG.
Życzę wam powodzenia i samych sukcesów w tych gorących klimatach……
Kto wie, może za niedługo wybierzemy się tam z bobasem i będziemy promować w trakcie używania smoczki, butelki i rzeczy do RD :orange_heart:🩷

1 polubienie

O wow ! Gratulacje !
Hiszpania to napewno jedno z miejsc na ziemi , ktore chcialabym odwiedzic :heart_eyes:
Ogromne ogromne gratulacje !

Gratulacje! :partying_face::partying_face: Jestem pewna, że Lovi podbije hiszpański rynek! :sun_with_face:

Hola Espana! :es:

Super, że się tak rozwijaja :slight_smile:

Gratulację oby tak dalej, wasze produkty są bardzo nowoczesne i ułatwiają życie
podbijajcie kolejne państwa :heart::smiling_face_with_three_hearts:

dziękuję :heart::smiling_face_with_three_hearts:

7 polubień

Oooo ale extra twoja opinia :heart:

1 polubienie