«Этот набор покорил мое сердце с первого взгляда! Такие нежные, тонкие оттенки - просто эстетика для души:white_heart:

Каждая деталь выглядит продуманной
в мельчайших деталях: удобные формы, мягкие линии, приятные материалы. Все вместе создает ощущение гармонии и заботы, как будто набор создан специально для самых трогательных моментов с ребенком:baby_bottle:
Мне особенно нравится сочетание цветов - спокойных, стильных, современных, которые так прекрасно сочетаются друг с другом, что хочется смотреть на каждый элемент по отдельности. Настоящее маленькое произведение искусства для первых шагов в дополнительном кормлении.
Czy jest jakis tlumacz na sali ? 
4 polubienia
Tłumacze 
Ten zestaw podbił moje serce od pierwszego wejrzenia! Takie delikatne, subtelne odcienie – prawdziwe piękno dla duszy:white_heart:
Każdy szczegół wydaje się przemyślany
aż do najdrobniejszych szczegółów: komfortowe kształty, miękkie linie i przyjemne materiały. Wszystko razem tworzy poczucie harmonii i troski, jakby zestaw został stworzony specjalnie z myślą o najbardziej wzruszających chwilach z dzieckiem:baby_bottle:
Szczególnie podoba mi się połączenie kolorów – stonowanych, stylowych i nowoczesnych – które tak pięknie się ze sobą komponują, że aż chce się podziwiać każdy element z osobna. Prawdziwe miniaturowe dzieło sztuki na pierwsze kroki w karmieniu uzupełniającym.
3 polubienia
Tylko ten post jak rozumiem to nie pytanie czy jakaś zagwozdka 
2 polubienia
Pytanie napewno nie ale chyba opinia zestawu jakiegoś
1 polubienie
To wyglada na opinie o kubku lovi genius, choc nie wiem czy to nie kolejny twor sztucznej inteligencji, raczej nikt nie pisze o miekkich liniach kubka 
4 polubienia
Dlatego napisałam że jak z poezji 
4 polubienia
Można znowu jakies reklamy będą , ale teraz po ukraińsku 
3 polubienia