LOVI Genius z wyróżnieniem w konkursie Nagroda Rodziców 2026

Mamy wspaniałą wiadomość! Nasz kubek treningowy LOVI Genius został nagrodzony w XXIII edycji konkursu Nagroda Rodziców 2026, zdobywając wyróżnienie w kategorii „Karmienie” w najbardziej prestiżowym plebiscycie parentingowym organizowanym przez serwis zabawkowicz.pl.

Staramy się tworzyć produkty, które wesprą rodziców i dzieci każdego dnia. Jesteśmy ogromnie wdzięczni za to wyróżnienie i docenienie :smiling_face_with_three_hearts: :heart:

Więcej informacji znajdziecie tutaj: Nasz produkt kubek treningowy LOVI Genius z wyróżnieniem w konkursie Nagroda Rodziców 2026

Nasz kubek jest dostępny tutaj: https://lovi.pl/c/kubek-treningowy-otwarty

Drogie mamy, czy poleciłybyście nasz kubek treningowy LOVI Genius innym rodzicom i ich maluszkom? :smiling_face_with_three_hearts:

7 polubień

Rewelacyjnie :star_struck: Gratuluję w pełni zasłużonego wyróżnienia!!!

My używamy i te kubeczki są naprawdę świetne i nie wyobrażam sobie RD bez nich. Nawet jeden idzie z moim synkiem do żłobka :purple_heart:

Oczywiście polecam wszystkim ten kubeczek, a także daje w prezencie :gift: innym :smiling_face_with_three_hearts:

Ten miesiąc obfituje w same pozytywne informacje. Cały czas kibicuję marce :muscle:

Gratulacje!!!
Dla nas nauka picia przy RD z kubka Genius to sama przyjemność :heart:

Gratulacje :hugs:

Super gratulacje, oby tak dalej. Na pewno będziemy używać jak już mała podrośnie.

Gratulacje :heart:

Szczerze nie dziwię się jeden z lepszych kubków jak nie najlepszy na rynku

Gratulacje !
Powiem szczerze, gdy on wyszedl bylam sceptycznie nastawiona bo ten modny kubek konkurencji na D wcale mi sie nie sprawdzil przy starszaku i mialam w nosie nauke z otwartego kubka od poczatku RD.
Tylko i wylaczniw dlatego, ze dostalam fo do testow to w ogole na niego spojrzalam. I o jakie bylo moje zdziwienie ze to naprawde dziala ! Strumien malutki, dziecko potrafi sie napic. Oczywiscie jak zawsze machalo jak bidonem ale dalismy rade sie nauczyc. Uwielbiam ten kubek :heart: polecam go na grupie ( mamy z pazdziernika) wypowiadalam sie kiedys o nim na Pan Tabletka, wszystkie kolezanki juz o nim wiedza przynajmniej te co powinny :rofl:
Jedyne czego mi brakuje to przekrecanie zebh wcale nie lecialo, zebym mogla zabrac na spacery taki kubek.

I niech juz przyjedzie do mnie ten niebieski :blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart:

1 polubienie

Gratulacje :wink: kubek jest naprawde super i zasluguje na wyroznienie :smiling_face_with_three_hearts:

Zasłużone! Gratulacje :raised_hands:

Wspaniale! :heart: Kolejny jak najbardziej zasłużony sukces na Waszym koncie :smiling_face_with_three_hearts:

Kubek oczywiście godny polecenia! Chyba nie ma rodzica, ani malucha który go nie pokocha!

Jeju gratulacje z całego serca !

Ogromne gratulacje !!! Sama slyszalam same pozytywne opienie na temat kubeczka genius i odrazu wiedzialam , ze jak mala osiagnie odpowiedni wiek to zdecyduje sie wlasnie na niego , jestesmy jeszcze przed 1 uzyciem , ale wiem , ze tysiace rodzicow nie moze sie mylic !

Super :wink:

Wow ogromnie gratulujemy to kolejny sukces marki lovi​:heart_eyes::heart::heart::heart: @LOVI_Redakcja ogromne gratulacje za sukcesy firmy . My mamy doceniamy wasze produkty :smiling_face_with_three_hearts:

Gratulacje :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts: zasłużone :heart:

Serdecznie gratuluje :slight_smile:
Kupilam go calkiem niedawno zeby Synek oswoil sie przed startem RD. zaskoczona bylam jak intuicyjnie trzyma go poprawnie w raczkach :slight_smile: Cudo :green_heart::white_heart::blue_heart:

Ogromnie dziękujemy za tyle miłych słów :smiling_face_with_three_hearts: :heart:

1 polubienie

Bardzo dziękujemy :heart_eyes: :heart:

1 polubienie

Ogromnie dziękujemy i cieszymy się, że kubeczek się u Was sprawdził :smiling_face_with_three_hearts: :heart: