Lekka spacerówka dwukierunkowa

Dziewczyny doradźcie bo już oczopląsu dostaje . Szukam spacerówki żeby składała się do wygodnego przewożenia autem , ale żeby była dwukierunkowa , porządnie koła nie te takie co się trzęsą jak galareta :sweat_smile:
Może macie jakieś i polecacie ? Byłam oglądać na żywo w różnica sklepach ale jak powiedziałam że 750 zł za spacerówkę to nawet tanio to już chciałam wyjść ze sklepu bo facet skupił się na tym żeby wcisnąć mi najdroższe modele i tyle z jego pomocy . Dlatego liczę na Was :orange_heart:

4 lata temy przezywalam to samo. Podobala mi sie jedna spacerowka, miala duze kola niepompowane, byla dwustronna i… kosztowala 900zl. Finalnie wzielam spacerowke jednokierunkowa. Mi na szczescie nie zalezalo na tym zeby byla lekka, bo te lwkkie to w ogole wydawaly mi sie plastikowe jak dla lalek… narazie spacerowke bede miala z zestawu bo mam 2w1 a pozniej sie zobaczy, teoretycznie zostawilam spacerowke po starszaku

Też mam 2 w 1 i bardzo lubię ten wózek ale to że rama się nie składa jest problematyczne . mam anex etype Noir . Mi już nie chodzi o cenę bo używamy wózka bardzo intensywnie i chcę coś porządnego ale nie umiem nic znaleźć

Tez wlasnie szukam czegos takiego, bo ta od 3w1 zajmuje mi pol bagaznika samochodu…
Mi zalezy, zeby kola byly dosc duze, nie takie plastikowe wlasnie i zeby byla dosc mala i lekka. Ale tez bede jej uzywac “po terenie” wiec taka calkiem mala parasolka jak dla lalek odpada. No i cenowo tez kolo 600zl bo nie chce wydawac kilku tysiecy😒
Ja aktualnie ogladam Lionelo Anett, moze ktoras z Was ma i podzieli sie opiniami?:slightly_smiling_face:

Chetnie przycupne i poslucham, czeka mnie wyjazd z dzieckiem (bedzie miec ok 5 mc) i wole sacerowke rozkladana calkowicie na plasko niz targac gondole…

Niestety ze spacerówkami jest tak, że często trzeba z czegoś zrezygnować :frowning: Te lekkie i kompaktowe zazwyczaj mają małe kółka i słabą amortyzację i są raczej jednokierunkowe.
Ja bym przeczekała chwilkę z tym wózkiem z zestawu aż dziecko będzie jeździło tyłem, bo u nas jeździł w spacerówce przodem może z 3 miesiące, to nie aż tak długo. I dopiero się rozglądała za nową spacerówką, jednokierunkową. Będzie wtedy już dużo większy wybór.
Ja postawiłam na espiro wave, bo składa się łatwo i zajmuje mało miejsca w bagażniku a to dla mnie było istotne, bo mam fiata punto, więc bagażnik malutki. A przy tym amortyzacja jest przyzwoita, chociaż wiadomo, że to nie jest żadna terenówka. I nam się ten wózek sprawdza, chociaż słyszałam różne opinie.

Ja mam carello bravo I jestem bardzo zadowolona. Do mamy kupiłam jakoś używany nawet nie wiem co to za firma ale bardzo mało używany jak nowy za 200 zł. Więc czasami warto poszukać czegoś używanego

My od pazdziernika mamy raport only way. 1400 zł
Daliśmy za nią. Moja opinia jest taka, że to jest super wygodny i funkcjonalny wózek na prawdę dużo nim jeździmy bo codziennie. W śniegu dawał radę bez problemów, kosz na dole mieści pełno zakupów. Moskitiera wszystka w daszek , daszek głęboki ze jak dziecko sieci to całe ją zasłonisz gdy np mocno akurat wieje, jest jeden minus rączka teleskopowa , ale to kwestia przestawienia się, generalnie też lubię w nim to, że pomimo czarnego koloru to bardzo łatwy w utrzymaniu czystości