Laserowe usuwanie rozstępów

Kochane czy któraś korzystała?  Cena jest dość wysoka, ale umówiłam się z mężem że będę mogła odkładać na takie zabiegi bo mam bardzo duże rozstępy po ciąży z dużym dzieckiem.

Problem w tym że nie znam nikogo kto by korzystał i nie wiem jakie są efekty i po ilu zabiegach.

Możecie się pochwalić? 

Nie bardzo wierzę opiniom z neta i wstawianym zdjęciom bo to w większości reklama 

Szwagierka robiła 11 lat temu. Od tego czasu pewnie metoda i sprzęt się zmieniły. U niej czerwone pręgi stały się jasne, w kolorze skory. Sama struktura się nie zmieniła.

Jestem ciekawa twoich efektów , daj znac koniecznie po zabiegu . Niestety mnie nie było stać na takie zabiegi

Mamina niestety nie powiem jak to jest. Nigdy nie korzystałam z takiego zabiegu. Ale z jakichś tam zabiegów juz korzystałam w życiu np na twarz i nigdy nie nastawiam sie na 100 % realizacje obietnic. Jakis zabieg u jednej osoby nic nie zrobi a u drugiej będzie efekt wow. Zapewne też tak jest z zabiegiami na rozstępy. Pewnie mogą one znacząco poprawić ich wygląd ale warto pamiętać, że całkowite usunięcie rozstępów nie zawsze jest możliwe.

Sama planuje iść na laser CO2 lub Nd.

Z racji tego że karmie piersią to chce poczekać. Znieczulenie które jest stosowane może przenikać do mleka więc wolę poczekać. 

Wybrałaś już laser? 

Mama Małej Majki rozstępy same z czasem bledną, więc jeżeli to był jedyny efekt, to nie było to opłacalne.

Jeśli miałabym polecić to zamiast takich zabiegów co sporo kosztuja, skup się na szczotkowaniu skóry. Szczotka jest z dość ostrym włosem ale pomaga, u mnie w trakcie ciąży jak zaczęłam tak nie robiłam może tego systematycznie ale widziałam że pomaga. Do tego olejek na rozstepy najlepiej taki dla kobiet w ciąży i szło jak po maśle. Myślę że nawet na nie świeże rozstępy może coś pomóc. Spróbuj, bo koszt to zaledwie około 50 zł za te dwie rzeczy.