Lampki do sypialni, do karmienia, przewijania

Witam drogie mamy. Stoję przed dylematem oświetlenia małego kącika w sypialni, tak by światło nie było mocne, rażące i wybudzające dzieciątka. Co by Panie polecaly? Jakie światło , może propozycje? Jaki rodzaj lampek u którejś z Pań sie sprawdziło?

Ja kupiłam małe lampki stojące i żarówki 4 watowe w Action. Jakie było moje zdziwienie jak mocno świecą... przykrywałam je od góry mała scierka bądź innym materiałem. Teraz mamy wyżej zamontowane, kolo łóżka, więc nie rażą ale mam ochotę nadal je od góry ciut przykryć. Lampki z abażurem dość grubym miękkim ale niskim.

Właśnie próbuje uniknąć nieuniknionego chyba:) my mamy jedynie lampę sufitowa, która i i tak będzie za jasna i lampka nocna w drugim końcu pokoju. Potrzebuje takiej lampki, takiego światła, by móc wejść i nie potykać się o łóżko:) ale żeby dawała półmrok , by dzieciątka nie oślepiać , gdy bede do niej podchodzić na karmienie ,czy przewijanie w nocy 

Ja mam taką do kontaktu 

Ja kupiłam dotykową lampkę z USB więc nie musi być cały czas podłączona do kontaktu. Ma różne poziomy naświetlenia. Jestem z niej zadowolona ;)

Justys gdzie taką kupiłaś? Cudna dla córki chcę taką samą ;)

W pepco widziałam mała lampkę miś chyba na dotyk. W action też są takie lamki miś i jednorozec białe.  Ja miałam dla dzieci chmurkę, dawała  lekkie swiatlo. Trzymałam ją gdzieś koło poduszki żeby sobie poświęcić jak karmiłam, nasza kupiiona w biedronce kilka lat temu.

Mamy takiego kotka i super się sprawdza;) Używamy w nocy kiedy karmię ty:) I myślę ,że posłuży na dłużej ,bo starsza córka też taką ma i lubi przy niej zasypiać (śpi sama w pokoju). Światło przyjemne ,delikatne i nie razi. Można zmienić kolory oświetlenia.

Mam też lampki z Ikei (kwiatek i księżyc z gwiazdką u drugiej córki ) są świetne ,ale światło za jasne dla mnie jak na noc przy maluszku:)

Mi mąż zrobił listwe LED, można regulować poziom oświetlenia. Przykleilismy tak z tyłu szafki obok łóżeczka dziecka i sprawdza się naprawdę super. 

Patrycja poproszę o namiar na sklep 🤗lampeczka urocza 🥰

U nas się sprawdziło to samo co u Patrycji. Podobna lampka tylko inny kształt my mamy misia. Oczywiście zmienia kolory, ale można na niego nacisnąć i będzie jeden dowolny kolor. Ja najczęściej wybierałam tzw. biały bo dużo przy nim widziałam jak przebierałam małą, a ona w ogóle nie wybudzała bo w żaden sposob ja nie raziło. Ma możliwość ustawienia na 8 godzin, bądź półgodziny i oczywiście nie potrzebuje prądu co dla mnie było dużym ułatwieniem bo jest na baterie. Ja lampkę zakupiłam w IKEI, ale widziałam podobne również na allegro.  

Ja zamówiłam właśnie lamki z czujką na temu i czekam na dostawe. Wszystko inne na razie mi się słabo sprawdziło 

U Nas lapmka - księżyc. Polecam. Różne kolory światła + regulacją jasności. Regulowana z pilota. 

One też są chyba na temu

My mamy taką sowę ze smyka, która po "uderzeniu" zmienia kolory oraz lampkę z ledwo koło z imieniem, to taka wycinana laserowo ze sklejki. 

My mamy też misia z chicco na baterie. Ale się nie sprawdził u Nas.

Kalusia cudowna propozycja lampki. Pokażę mężowi kilka propozycji od Pań. Myśle ,że zainteresuje go księżyc , fanatyk kosmosu 😊 

Wow naprawdę super

Anetka daj znać co mąż na propozycje ;)

O właśnie !