A to moja córka akurat lubi te lalkę, bo ma jej imię i cieszy się, że to też jest Ninka jak ona
ale to ma fazy, raz nosi tą cały czas, a potem odkłada i bawi się zwykłymi lalkami. Jedynie spoko opcja, że ma do tego plecaczek, więc jak ja gdzieś pakujemy to przy okazji zawsze jakaś maskotka jest ![]()
Super pomysl z taką Laleczką
W sumie nie pomyslalam o takich miękkich lalkach. Te mi się wyświetlały te lalki jak byłam w ciąży i mówiłam mężowi że może kupiły naszej z imieniem ale ostatecznie ten czas okołoporodowy był tak stresujący z przyczyn mojej lekarki że jakoś głowy już nie miałam do tego i wypadło mi z głowy po.
Ta wasza super jest jako ten plecaczek
Bardzo mi się one podobają ![]()
Polecam, córka dostała na roczek, miała plecaczek do żłobka, a przy okazji wyciągała sobie lalke. Do dziś korzysta z tego plecaczka, a ma ponad 3 latka, więc w sumie na trochę posłuży ![]()
I taka imienna to fajna pamiatka. Mozna pozniej schowac jako prezent-przypomnienie na 18ste urodziny
Te lalki z metoo można też zrobić w formie metryczki
Bardzo fajna opcja z plecakiem! Tak jak mówisz, do wykorzystania jeszcze przez kolejne lata. No i z tego co widzę to ta laleczka też jest mniejsza, łatwiesza w obsłudze dla maluchów
Właśnie pomyślę o tym, teraz sobie przypomniałam jak ja byłam mała jakie lalki miałam to faktycznie miałam taka duża jak ja (czyli wielkości 2 latki
) szmacianą, druga taka miękka z buzia tylko taka plastikowa i dopiero później jakieś takie bobasowe, więc możliwe że to jest dobry trop ![]()
To polecam Ci “lalka od serca”, piękne,można prać, jest opcja personalizacj, piękne ubranka… Gwarantuję, że podpadniesz
Mini land lepsze w okolicy roczku
Jak ktoras ma lalke typu Baby born to Lala Dresiara robi piekne kompleciki !
Ps : dla lalek Barbie tez robi !
Osobiscie uwielbiam tą kobiete, ma wielkie serce i przekazala mi kilka fantów na licytacje dla Mileny.
Od tego czasu staram sie o niej mowic tu i tam.
Kupowalam od niej zarowno komplety ubraniowe dla lalek jak i np posciel do lozeczka dla Lali.
Chrzesnica zachwycona !
Wszystko starannie wykonane !
Ma instagram tez jak cos.
Polubcie, zaobserwujcie. A czasem sa tez konkursy ![]()