Dziewczyny szczęśliwe posiadaczki laktatora elektrycznego lovi expert jak wam się sprawdza ?
Oj sprawdzał się doskonale. Niedługo znów go uruchomię.
W zakładce Opinie testerów jest wątek o tym laktatorze, także tam możesz poczytać o nim.
https://lovi.pl/pl/forum/17/9615
Laktator bardzo dobrze stymuluje pierś, na wagę złota na samym początku przy nawale mleka a także do pobudzania pokarmu kiedy syn i ja dopiero uczylismy się jeść / karmić. Wygodny w użyciu (akumulator), dobry jakościowy. Bateria dość długo trzyma. Wygodny w podróży. Jestem z niego bardzo zadowolona. Szybko odciaga pokarm. Wygodne opakowanie. Minusy : trudno montuje się smoczek do butelki (wolę przez to przelewać do osobnej butelki), trzeba dokładnie dokrecic elementy - mleko bardzo często zostaje "pomiędzy" elementami co jest frustrujace kiedy walczy się o każdą krople i później ręce się kleją. Poza tymi 2 kwestiami laktator jest rewelacyjny. Z czesci do odciagania ręcznego nie korzystałam. Laktator elektryczny ma tyle ustawień mocy że nie ma takiej potrzeby
Super laktator! Kompaktowy, bardzo wygodny także w podróży dzięki pokrowcowi. Posiada wiele funkcji! Szybko odciaga pokarm i baterie długo trzyma!
Tutaj są opinie na temat laktatora.
https://lovi.pl/forum/17/9615
Również udało mi się załapać do testowania tego lakataora. Jednak opinie będę mogła wystawić dopiero przy drugim dziecku. Ponieważ moja córeczka ma już 9 miesięcy a od 2 miesiąca jej życia jest niestety na butelce. Więc nie mam już dawno mleka i nie mam jak przetestować
Mam termin na 21.01.2020, chciałabym mieć taki laktator. Jak czesto mozna osciagac mleko z piersi?
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2893770947322281&id=100000682138039
Witajcie. Dziś spontaniczna recenzja produktu marki Lovi @lovipolska - ☆elektryczny laktator Lovi expert☆. Laktator, w który zainwestowałam kompletując wyprawkę dla synka. To była naprawdę dobra decyzja. Na brak pokarmu nie mogę narzekać. Już w 3 dobie dopadł mnie nawał mleka w piersiach. Uczucie ciężkich, obolałych "kamieni", to chyba właściwe określenie. Laktator Lovi ekspert ratuje mnie w tej kwestii. Ściągam pokarm w wygodny(!) i szybki (!) sposób ustawiając wygodny dla mnie tryb na cyfrowym wyświetlaczu. Kilka minut dzieli mnie do pierwszego uczucia ulgi i miękkich piersi. Dołączona butelka jako element konstrukcji to też świetne rozwiązanie, ktore wykorzystałam jeszcze w inny sposób. Zwróćcie uwagę na wyprofilowane butelkę i smoczek. Coś genialnego! Mój syn nie grymasi z jedzeniem. Wręcz przeciwnie. On "porywa" się na moje mleko, do tego stopnia, że na jednej z piersi zrobiły mi się już ranki. Oczywiście smaruję je własnym mlekiem, lanoliną czy kremem do pielęgnacji tych miejsc, ale chcę też odciążyć pierś by sie zagoiło. Po ściągnięciu mleka z tej piersi laktatorem, wykorzystałam zebrane mleko w butelce do nakarmienia synka. Kształt smoczka bez ogródek podpasował Kacprowi, a zebrane mleko zniknęło bardzo szybko! Bardzo polecam produkt Lovi. Jestem zachwycona i wiem, że zainwestowane środki są jego warte. ?
#recenzja #lovi #laktator #laktatorloviexpert @lovipolska #instamama #instadziecko #nawałmleczny #nawałpokarmowy #laktatorelektryczny #szczęśliwamama #mamaisyn #synekmamusi #mojeszczęście #mojewszystko #instafriends #butelkaantykolkowa
Dziewczyny mam pytanie czy te butelki dedykowane do laktatora maja opcje zwyklej nakretki, tak zeby moc przechowywac pokarm? czy po prostu trzeba kupic pojemniczki i przelewac?
Do butelek Lovi zazwyczaj są dodawane takie "zaślepki", które wkładasz po wyjęciu smoczka od butelki. Co do odciągania i przechowywania to latator lovi expert nie umożliwia odciągania mleka bezpośrednio do pojemniczków na przechowywanie/mrożenie pokarmu. Musisz odciągać do butelek (nie muszą być z Lovi), a potem przechowywać w butelce mleko albo przelewać.
Pcheła dziękuję za info:)))
Hej, sprawdzał mi się bardzo dobrze. Nie mam zastrzeżeń. Ładnie pracuje, nie psuł się. Ladnie zapakowany, wiec idealny dla mam podróżujących. Fajne jest to, ze w każdej chwili można przełączyć sie na manulany. Co do głośności, jest dobrze, nie jest zbytnio irytujący, spiacego dziecka nie budził i telewizje tez da sie obejrzeć. Latwy w obsłudze, szybko się czyści. Po naładowałniu starcza na kilka sesji.
Dziewczyny, czy do tego laktatora jest dostępny mniejszy lejek? Okazuje się, ze mam małe brodawki i dołączony lejek jest za duży. Wiem w końcu dlaczego odciąganie pokarmu mnie bolało
nie jestem pewna czy jest dostepny mniejszy lejek ale moze warto napisac do LOVI w tej sprawie?
Jakby któraś z Was szukaŁa odp na to pytanie, to na fb lovi pojawiła się notka, że lejek jest uniwersalny i dzięki swojej elastyczności dostosowuje się do każdego rozmiaru brodawki