Sluchajcie, ciagle ale to ciagle wyskakuja mi jakies plyny z Laboratorium Pani Domu. Komentarzy pod postem tysiace. Wszyscy zachwalaja, wklejaja zdjecia. Ale NIE ZNAM nikogo kto by faktycznie uzywal. Czy na serio te plyny sa takie super ? Wiem ze sa dedykowane doslownie do wszystkiego, do fug, do kostki brukowej, do czarnej armatury no cuda takie ze czasem serio sie zastanawialam zeby kupic. No ale glupia nie jestem, pod postem o plynie 1200 komentatrzy i ZADEN nie jest negatywny. No niemozliwe. Usuwaja negatywne ?
Jesli ktoras z Was uzywala czegos z tej firmy to prosze o polecajki
Nie używałam, ale jeśli szukasz fajnych środków czystości, to polecam pooglądać cleanblueoctopus na instagramie lub tiktoku. Dziewczyna faktycznie poleca środki czystości, które działają. Niektóre marketowe, inne trochę droższe, ma też swój sklep, jakieś współpracę, ale testowałam kilka produktów polecanych przez nią i uważam, że jej opinia jest naprawdę rzetelna
Ogolnie uzywam marketowych cillit bang, albo zamawiam tenzo i voigt brudpur i jestem z nich w sumie zadowolona. Choc szukam czegos do piekarnika
Nie znam tej firmy. Do piekarnika tez bym chetnie cos nowego kupila bo te ci mam są srednie, trzeba sie namęczyć
Moja teściowa czyści tabletka do zmywarki. Nie wiem jak, ale jej to zawsze wyjdzie, zawsze jest czysty, a jak ja spróbowałam, to wyglądał jakby i tak nic w nim nie było robione
Zobacz odtłuszczasz z Meglio, mi się sprawdzał całkiem fajnie. Do tego czasami używałam mleczka CIF ale takiego niebieskiego z wybielaczem
Tabletka do zmywarki i gorąca woda czyszczą wszystko. Przetrzyj piekarnik, zaczekaj z pół godziny o umyj gąbka. Jak nowy będzie.
Mnie też się to wyświetla ale nie wiem na ile te komentarze są prawdziwe.
Probowalam z tabletkami ale no coz, nie bylo jakis spektakularnych efektow. Przyznaje sie bez bicia ze ja duzo uzywam piekarnika a nie czyszcze go po pieczeniu odrazu. I niestety taki zaschniety brud ciezko schodzi.
Sama sie zastanawiam, duzo slusze o rewelacji do fug i wstawiane fotki przed i po uzyciu .
Jakbym jakas mama kupiła i dała tu recenzję to byłabym skllnna nawet kupić
Znam ten ból, robię tak samo
Ja zrobiłam prysznic płynem hydrofobowym Efekt wspaniały
Pogrzebalam I opinie są różne i dobre i złe. Nie wiem co myśleć chociaż ja mam tylko cilit bang do łazienki z płynów w domu. Wszystko myję soda, octem albo tabletką do zmywarki. Nie mam żadnych płynów. Do mycia podłogi dodaje parę kropli olejków eterycznych uwielbiam z bergamotki i pięknie pachnie. A i powiem wam że woda po zwykłym płynie do podłóg a woda po tabletce do zmywarki strasznie się różnią. Po tabletce widać ten brud
Ja nigdy nie słyszałam o tej firmie ani nie znam nikogo kto by stosował.
ja kupiłam, ale jest bardzo ostry zapach
Ja kupiłam , na długo starczą i jest okej dobrze czyści
Podłogi myjesz tabletka do zmywarki? :o pierwsze słyszę. Moja teściowa wszystko właśnie octem/sodą, tabletki do zmywarki też, ale nie na podłodze.
Nie masz po tym żadnych zamazow ani nic takiego? Chyba wypróbuję u sobie też tym sposobem
Mam wszędzie płytki i nie mam nic. Wręcz mi się wydaje że ta podłoga jest lepiej umytą niż płynem. Jak mam tą tabletkę w żelu to nic nie dodaje a jak mam tą taka ,w proszku, to dodam kilka kropel nabłyszczacza i się świeci jak nie powiem co haha. O tej tabletce powiedział mi pan majster od płytek jak po rugowaniu nie mogłam ich niczym domyc od tamtej pory myję tabletkami
Tez jestem ciekawa opinii
To koniecznie będę próbować. Ciekawe jak się sprawdzi też na panelach
Ja sprzatam takimi plynami z marketów. Ogolnie jest ok, ale szukam lepszego plynu do czyszczenia piekarnikiw i w sumie odkamieniacz pod prysznic tez mam sredni.
Hej, powiem Ci że moja mama zamówiła już kilkakrotnie te płyny.
Zamawiała te płyny do patelni na przypalenia i to rzeczywiście działa, widziałam na własne oczy.
Sama potem to zamówiłam jak u niej zobaczyłam bo nie wierzyłam w to. Używałam też płynu do fug, do pleśni i nie mogę powiedzieć nic złego.
Sa takie minusy że ten do przypalen jest bardzo drażniący na drogi oddechowe. Płyn do pleśni nie śmierdzi tak jak normalny płyn że trzeba wietrzyć kilka dni.
Zamawiałam też włoskie płyny do prania felce azuro od niej ale pojawiły się w dealzie. Niektóre pachną pięknie i każdemu je polecam. Ale nie wszystkie produkty tego producenta są fajne. Płyn do płukania jest boski i nie drogi.