Ile razy wasze maluszki robią kupkę po mleku Bebiko? Mając 3 miesiące.
Słuchaj myślę że to indywidualna sprawa każdego maluszka jeden będzie robił 2 a drugi 4 razy , choć jeżeli masz jakiś problem z tym to udaj się do pediatry i jego podpytaj jaka powinna być norma .U nas choć Jaś jest na piersi zdarza się że jednego dnia raz zrobi a drugiego 3 i dla mnie jest to całkiem normalne.
Moje jak miały 3 miesiące były karmione częściowo Bebiko i częściowo moim mlekiem. Robiły kupkę raz na 3-5 dni. Teraz daję im zupki i deserki i robią codziennie.
o ja wlasnie stosuje mleko bebiko od 2 i pol miesiaca zycia i moja mala po bebiku czasami nie robi kupki nawet przez dwa trzy dni a tak to jedna dziennie gora dwie .
Ja karmiła bebikiem jak mały miał 6 miesięcy i robił kulki codziennie. Ale to zależy od dziecka i jego przejmiany materii jak często będzie robiło kupki
ja karmiłam też bebikiem i synek robił kupkę codziennie rano nawet o tej samej porze czyli o 6
Ja teraz karmie bebiko i mój synek robi codziennie kupkę,dwa,trzy razy dziennie.
Karmiąc tym mm Tobiś robił kupkę raz dziennie rano, ale już od ok 4 nad ranem zaczął stękać, męczyć się, prężyć…