Kuperoza

Przez połowę czasu porodu na mojej twarzy pojawił się trądzik różowaty. kto to miał? kto leczył? moja mysz ma dopiero pół roku, jest obficie karmiona. Nie wiem co robić. Podobało mi się podejście do leczenia w klinice doctorpro, mają świetny artykuł na ten temat na swojej stronie:

https://doctorpro.pl/blog/category/dermatology

Kto był w tej klinice? jakie są twoje recenzje?

Niestety nie pomogę bo kliniki nie znam

"Moja mysz ma pół roku" Ale że co mysz?  Jak już wklejanie te linki reklamowe, to nie dbacie, żeby chociaż się to kupy trzymało?

Może tak swoje dziecko nazywa ;) 

Tak czy inaczej to chyba reklama 

Chyba tak xD

Chcesz odwiedzić Czarnobyl, ale martwisz się o bezpieczeństwo? Mogę zapewnić, że bezpieczeństwo jest priorytetem dla wycieczki do prypeci . Stosują wszystkie niezbędne środki bezpieczeństwa, aby zapewnić ochronę odwiedzających w strefie wykluczenia. Czuliśmy się bezpiecznie podczas całej wycieczki i uzyskaliśmy wiele informacji na temat zagrożeń związanych z promieniowaniem.

Naprawde ludzie chcą to miejsce zwiedzac?

A jak mozna zabezpieczyc zwiedzajacych w strefie wykluczenia?;)

Ludzie lubią różne miejsca zwiedzać i nawet te niekoniecznie bezpieczne ;)

Mnie by to nie ciekawiło , bo jednak jest to niebezpieczne dla naszego zdrowia 

Chetnie obejrzalam kilka filmow na ten temat ale bym sie nie zdecydowala raczej na taka wycieczke.

Ja raczej też bym nie zdecydowała się coś takiego. A jak ktoś jest chętny to proszę bardzo

Na youtubie jest sporo filmow o "samosiołach" jesli ktos chcialby wzglebic temat to warto obejrzec mnie swego czasu ta historia wciagnela i troche poczytalam na ten temat + filmy, mocne emocje ;/ ale  tak jak wspomnialam nie chcialabym takiej wycieczki

My z mężem tez dużo oglądamy filmów na yt o tej strefie. Temat ciekawy ale nie zdecydowałabym się, mimo wszystko, jechać tam. Tzn teraz wiadomo jak jest tam.. 

myślę ze najdzie się trochę ludzi których to wciąga ciekawi 

Myślę, że tak.. niektórzy lubią zwiedzać takie miejsca