Witam serdecznie, ddziewczyny ktoś ukradł moje konto!
Agata. Klara to teraz Nadzieja2 zmienił wszystkie dane i moje konto jest tej osoby! WW profilu ma zdjęcie moje dziecka! Pomóżcie co mam zrobić? Moje wszystkie komentarze są pod nazwą NADZIEJA2
Witaj na forum #teamLOVI!
Witam serdecznie, ddziewczyny ktoś ukradł moje konto!
Agata. Klara to teraz Nadzieja2 zmienił wszystkie dane i moje konto jest tej osoby! WW profilu ma zdjęcie moje dziecka! Pomóżcie co mam zrobić? Moje wszystkie komentarze są pod nazwą NADZIEJA2
Oto złodziej ze zdjęciem mojego dziecka z USG!
Pierwszy komentarz który dodałam rano a jak próbowałam się zalogować hasło było zmienione a jak zresetowałam hasło zniknęły wszystkie moje dane z profilu i ktoś zmienił emial i teraz moje konto nie jest moje!
Myślę, że warto skontaktować się z redakcją w tej sprawie, aby konto zweryfikowali, a potem zresetowała ewentualnie zablokowali
napisałam wiadomość do nich , ktoś zmienił emil i moje konto po zalogowaniu i zmianie hasła było puste a NADZIEJA2 istnieje!
Ciekawa jestem o co tu chodzi.
Szok poprostu.Po co ktoś miałby kraść czyjeś konto...
Chyba już wrócilo ddo normy bo w końcu się zalogowalam i wszystko jest ok A dodam że miałam tak że miałam inny Nick przy moich komentarzach i moim zdjęciu profilowym
Jakiś większy błąd systemu bo większość dziewczyn tak samo miała , a część nie także nie ma się co martwić nikt Ci konta nie ukradł :)
O kurczę, ja dziś wchodzę dopiero i widzę że już w porządku. Nawet nie wiem czy u mnie też wystąpił ten problem. Mam nadzieję że nikt nie miał dostępu do moich danych.
Jeżeli ktoś ukradł to rzeczywiście jedynie redakcja może pomóc.
Teraz dużo przypadków jest kradzieży konta czy na FB czy Instagramie ale na forum jeszcze się nie spotkałam. Jednak dojście do tej osoby jest bardzo trudne i czasochłonne żeby odzyskać konto
Teraz po zalogowaniu się niczego nie było w moim profilu . Wczoraj pisałam z tego same a komentarze teraz są Daniusia1
To już wiadomo, dlaczego wczoraj były prace modernizacyjne...
Redakcjo - możecie dać jakąś oficjalną informację odnośnie tej sytuacji? Co z Naszymi danymi? Adresami?
Już chyba wszystko w porządku :)
Wczoraj też miałam problem żeby wejść na forum. Aż wzięłam zapomnialam hasla i chcę je idzyskac to wyskoczylo że e-mail jest nieprawidlowy jakbym nigdy z niego tu nie korzystała. Ale widać że wszyscy mieli problem wczoraj. Dziwna sprawa z tym skradzionym kontem.
Ja nie miałam żadnych problemów ;)
Ale przyznam,że zaraz jak tylko się dowiedziałam że pojawiły się jakieś problemy, podejrzenia to od razu sprawdzałam czy u mnie wszystko ok.
Ja też wszystko sprawdziłam i wydaję się być w pożądku. Tylko nie mogłam się zalogować. Ale po za tym raczej wszystko jest ok.
Uprzejmie informujemy, że w naszej organizacji w dniu 8 sierpnia 2019 r. doszło do incydentu związanego z dostępnością danych osobowych użytkowników naszego forum. Problem dotyczył 113 użytkowników forum lovi.com, a zdarzenie polegało na dostępie do kont użytkowników forum przez innych użytkowników tego forum, co spowodowane było błędem systemu i trwało około dwóch godzin. Po wykryciu błędu serwis został zablokowany tego samego dnia pomiędzy godz. 14:40 a 23:30 w celu niezwłocznego naprawienia niezgodności systemu. Obecnie system działa prawidłowo. Udoskonaliliśmy środki techniczne, które zapewnią najwyższą ochronę danych osobowych naszych użytkowników. Bardzo nam przykro w związku z zaistniałą sytuacją.
Jeżeli mają Państwo jakiekolwiek pytania, lub chcieliby Państwo przekazać nam dodatkowe informacje w związku z sytuacją z Pani/Pana danymi osobowymi, prosimy o kontakt na wskazane poniżej dane: Inspektor Ochrony Danych Osobowych: e-mail : iod@canpolbabies.com lub korespondencyjnie: Canpol Sp. zo.o. z siedzibą w Warszawie, Biuro: Słubica B, ul. Graniczna 4, 96-321 Żabia Wola.
Jejku brzmi strasznie, mam nadzieję że Teraz już system jest na tyle chroniony ze ponowny incydent nie może miec miejsca.
Forum dla rodziców to miejsce, w którym rodzice dzielą się swoim doświadczeniem. Wejdź na polskie forum rodziców, poszukaj informacji ważnych dla Ciebie i odpowiadaj na pytania zadawane przez innych. Forum rodziców to kompendium wiedzy i miejsce, w którym można poplotkować. Znajdziesz to radu związane z ciążą i porodem oraz wychowaniem, pielęgnacją i dietą. Jesteś rodzicem malucha? Forum rodziców to miejsce dla Ciebie. Na Forum dla rodziców w zakładce małe dziecko znajdziesz cenne informację i wskazówki. To miejsce, w którym możesz publikować i dzielić się wiedzą oraz zadawać pytania i korzystać z umieszczonych wcześniej porad innych rodziców. Forum dla rodziców Canpol babies to bezpieczna strefa, w której każde opublikowane pytanie dotyczące rodzicielstwa jest na miejscu.
Forum dla mam to miejsce, gdzie możesz porozmawiać z innymi mamami na tematy związane z macierzyństwem. Rejestrując się na forum dla mam, możesz uczestniczyć w rozmowach i dyskusjach, zadawać pytania bardziej doświadczonym mamom i samej radzić bazując na własnej wiedzy. Fora dla mam to miejsca, gdzie spotykają się również kobiety, które planują ciąże. Forum dla przyszłych mam, skupia kobiety, które same nie mają doświadczenia, ale chcą się dowiedzieć jak najwięcej na temat rodzicielstwa. Dzięki obecności na forum dla przyszłych mam zdobywają wiadomości z pierwszej ręki od kobiet, które same właśnie zaszły w ciąże lub urodziły. Na Forum mam Canpol babies możesz wybrać interesująca Cię kategorię, śledzić konwersację, włączyć się do rozmowy w każdym momencie i zadawać pytania na ważne dla Ciebie tematy. Spodziewasz się dziecka, odwiedź kategorię ciąża i poród, karmisz piersią, wyszukaj interesująca Cię sekcje. Forum mam to miejsce dla rodziców maluchów i starszych dzieci, którzy szukają rad na temat pielęgnacji, rozwoju i wychowania, chcą podzielić się sprawdzonymi przepisami lub metodami na wprowadzenie nowości do menu dziecka, pisząc w zakładce dieta lub po prostu porozmawiać odwiedzając strefę ploteczki. Rodzicielstwo to temat, który Cię interesuje? Fora dla mam skupiają osoby o podobnych zainteresowaniach. Zajrzyj do nas, zdobywaj informację i wymieniaj się poglądami. Na Forum dla mam możesz dzielić się wiedzą i wygrywać nagrody. Najbardziej aktywne i pomocne mamy mają szansę na udział w comiesięcznych testach produktów Canpol babies.