Książki dla kobiet w ciąży. Co polecacie?

Cześć dziewczyny. Polecacie jakieś książki dla przyszłych mam ? Fajne gdyby w jeden książce było na temat ciąży, porodu, wyprawki i pierwszych miesiącach malucha.  Będę wdzięczna za wszystkie polecajki.�

Polecam "W oczekiwaniu na dziecko" i potem serie "pierwszy rok życia dziecka" i "drugi rok życia dziecka" 

Polecam książkę " Mama i tata dadzą radę. Profesjonalne wskazówki położnej rodzinnej" naprawdę znajdziesz tu wszystko od ciąży , aż po sam połóg 

Dokładnie! Ja też polecam w stu procentach tą serię co akk plus ,, Dobry sen maluszka'' - bardzo wartościowa pozycja :)

1. W oczekiwaniu na dziecko.
  2. Mamy dla mamy.

W oczekiwaniu na dziecko - równiez polecam. PrYjemnie się czyta,  napisana ciekawie i konkretnie 

Ja mam teraz "mamy dla mamy". Są dwie części, ja mam pierwsza narazie 

jeśli chodzi o karmienie piersią to też jest fajna "po prostu piersią" przyjaciółka mi pożyczała i była dla mnie pomocna przed pierwszym porodem 

Mi się super czytało to "Maky dla mamy". Drugiej części nie kupiłam 

Czytałam też Język niemowląt, powinnaś być zadowolona :)

Ja nie czytałam książek więc nie bardzo mogę pomóc. Gdzie kupowałyście te książki dla mam ? Z polecenia czy losowo wybieraliście? 

Ja głównie z poleceń a kupowałam w większości w empiku, bo były najlepsze ceny :) 
Ale myślę, że no na vinted mogłoby się coś znaleźć :)

Ja kupowałam używana serie "W oczekiwaniu na dziecko" i dalsze tomy używane na OLX

Tak tez ta ksiazke czytałam w ciąży i polecam :)

W oczekiwaniu  na dziecko bardzo polecam

Ja na vinted kupowałam. Niektóre z polecenia a inne bo po prostu na nie trafiłam i opis mnie zaciekawił.

Ja jakaś tak czerpie.woedze z internetu i różnych blogów , stron, kont na insta . Nie kupowałam żadnej książki 

Ja Wam powiem , że sporo książek wypożyczałam w bibliotece i z każdej coś wyniosłam 

Ja tą jedną mam właśnie z biblioteki. Kiedyś też koleżanka mi jakąś pożyczyła ale nie pamiętam tytułu. A resztę wiedzy czerpałam z internetu 

W oczekiwaniu na dziecko. A dla tatusiów "ojcostwo" poradnik. 

Na później przy dziecku już wszelkie pozycję Jasper Juul .