Dziewczyny jest problem he he otóż chce kupić córce na święta coś, w głowie zero pomysłów jak żadnego roku. Może przez to że sporo zabawek ma po pierwszej córce. I tak sobie pomyślałam że może jakaś fajna książkę? Z jakimiś okienkami do otwierania lub innymi bajerami? Coś polecicie? Jakaś grubsza mile widziana by tak od razu się nie skończyła;)))
Ewcia moze ne otwierane okienka i gadzety ale Macie Znacie Pucia ?? U mnie obie dziewczynki go bardzo lubia
Wrzucisz fotkę książki? I w środku jak wygląda? Nie znam bajki.
Ewcia, mnie się podoba ta pozycja:
Kochane Zoo autorstwa Campbell Rod
w środku są zwierzęta schowane w okienkach. Sprawdzi się też obracanka: kolory, liczby albo porównania.
ooo, ciekawa pozycja…nie słyszałąm bynajmniej…a okienka otwierane to na pewno bajer dla dziecka na tym etapie…muszę popatrzeć gdzie ja dostać gdyż na dwóch moich ulubionych stronach z książkami jest ale wersja angielska…
Pucio jest fajny lecz niestety drogi
Ja uwielbiam kupować małemu książeczki w Pepco. Mają twarde strony, są edukacyjne.
Ja polecam książki z seri Mądra mysz. Cena książeczki w internetowej księgarni to niecałe 5 zł.
Polecam książeczki O emocjach Roger Hargreawes.
Poniżej fotki naszych propozycji
Nie mam obecnie dostepnych innych zdjec pozniej zrobie fotki to ci dodam
Powiem Sylwia, że parę razy się przykładałam do kupna pucia, ale cena mnie odstraszała. O czym dokłądnie sa książeczki i co Twoim zdaniem je wyróżnia, ze warto je kupić?
Zamarancza ja bylam zdania ze te ksiazki to jakis chwyt marketingowy tylko wszedzie o nich pisali i chwalili i bylam zdania ze nigdy w zyciu ale w koncu jedna kupilam . . Malgosi tak sie spodobala ze po czasie dokupilam jeszcze dwie ksiazeczki obie moje panny uwielbiaja a przypomne ze Oliwia ma prawie 6 lat
Ogolnie maja w sobie duzo dzwiekonasladowczych zwrotow ale jesli chodzi o nauke wymowy i w ogole dzwiekonasladownictwo to ja z czystym sumieniem moge polecic dwie ksiazki
Widze-słucham-mowie 1 czesc (odglosy zwierzat ) oraz druga czesc ( odglosy z otoczenia) ksiazeczki napisane przez Iwone Michalak-Widera zaraz cykne fotki i dodam do komentarza zeby zobrazowac na jakies zasadzie one sa