Ksiażeczki dla dzieci od niebieskie pudełko

Kochane dostalam w szpitalu paczke Skarb malucha od Niebieskie Pudełko i w srodku byla książeczka:

Pytanie moje brzmi czy tylko takie sa w pudelkach? bo kiedys wyswietlil mi sie filmik i dziewczyna miala inna…
Jesli to prawda i któraś z Was taką również otrzymała a nie zużywa (lub juz nie używa) to chetnie odkupie bo mój maluch pokochał te wierszyki :slight_smile: wiem ze egzemplarze sa bezpłatne i nie do sprzedaży ale zalezy mi i odkupię chetnie :slight_smile:

Sa rozne, zalezy od tefo kiedy sie urodzilo. Ja mam taka, zafoliowaną bo dostalam taka sama od kogos. Chcesz to Ci wysle

Te książeczki to co chwilę się chyba zmieniają

Bardzo chetnie :wink:

Mam taką samą

Jak moge sie z ktoras z Was skontaktoowac na priv zeby zaplacic? WhatsApp i blika zrobic na telefon?

U nas również była ta książeczka :blush:

Taką mialam dwa lata temu , teraz mam taką co Natka dołączyła :slight_smile:

@Natalia92 w szpitalu zapytaj , czy ktoras mama nie oddała ksiązeczki , u mnie np był pojemnik i do niego mamy wkladaly tam te ksiazeczki jak nie chcialy

P.s. jest jeszcze jedna w niebieskim pudelku , mniejsza o zwierzątkach i urodzinach ktora moja cora uwielbia , z reszta te obie uwielbia i ciągle nosi zeby jej czytac :blush::blush:

Tak, co kilka lat :slight_smile:

To zależy od regionu i miasta :wink:
Ale super! Co jeszcze znajdowało się w paczce?

woda, probka plynu do dezynfekcji, probka płynu do prania ubranek, probka mini emolientu, probka mini bepanten baby, chusteczki mokrych z lidla, 2 probki pieluszek w.jednym opakowaniu 1 pampers a.chyba w drugim byly 3 obie z Lidla to chyba tyle… no i wlasbie 2 ksiazeczki jedna o urodzinach z lidla a druga ta :wink:

1 polubienie

Szpital mam daleko od domu :wink: a tam gdzie rodziłam byly ksiazki takie dla koboet nie bylo ksiazeczek :wink:

Faktyczniem zostawiłam ją na górze i zapomniałam o niej. Fajna jest właśnie ją ściągnęłam z góry

Może @mamina ci wyśle bo ma nową zapakowaną. Moja jest trochę po przejściach :face_with_diagonal_mouth:

Tak ja miałam wodę, książeczki, próbki, chusteczki z pampers i pieluszki 3 sztuki też z pampersa. I jak się zalogujecie na stronie niebieskiego pudełka to na pół roczku przychodzi paczka. Też jakieś próbki o ja miałam pantsy i pieluszki z Lidla

@Natalia92 to zrobimy tak że daj znać jak tutaj będziesz to ja wystawię ogłoszenie na OLX żeby była dostawa przedmiot musi kosztować jedną złotówkę Ale za to będziesz miała taniej przesyłkę niż jakbym miała to zrobić normalnie InPost albo Orlen paczka, napiszę w ogłoszeniu że rezerwacja dla Natalii i tyle Tylko musisz mi dać znać Tutaj w poście najlepiej mi odpisać że już jesteś i będziesz mogła zakupić

2 polubienia

Czyli dużo próbek :wink: Kilka lat temu było to samo.

Ale bardzo mile jest to że coś dadzą :smiling_face:

Super bede jutro rano to napisze bo o tej godzinie to pewnie juz spisz :slight_smile: a ja jak to mam KPI jeszcze mleko odciagam kiedy moj bobas smacznie spi :stuck_out_tongue_winking_eye: