ja kupowałam w smyku z ceby i się zdziwiłam, że zszedł obrazek właśnie... może warto spróbować zareklamować w takim razie..
u nas póki co wszystko jest ok ;)
nawet sie zdziwiłam bo myślałam ze to szybko popęka, kiedyś nawet pisałam do dziewczyn z zapytaniem zanim kupiłam, ae to przez to ze na olx jak szukałam to niby po jednym dziecku a zniszczony jak po gromadce dzieci i pewnie tak było;) tylko tak napisane;)
Warto sprubowac
mi ostatecznie oddali kasę a córka i tak już z niego nie korzystała zaczela chodzić już wiec zaczęliśmy się przebierać na tych puzzlach w jej pokoju :)
Jak znajdę chwilę to napiszę do nich, zobacze co mi odpowiedzą...
Warto sprobowac
Może trafiłaś po prostu na jakiś wadliwy..
Mi wzór na przewijaku to zawsze schodzi. Moim zdaniem to naturalne,że się ściera . Kasia a miałaś z jakiejś lepszej firmy ze wymienili ? Ja w sumie nigdy się w to nie bawiłam ,ale na końcówce też mi materiał wyszedł . Mam wrażenie że te przewijaku się szybko niszczą
na allegro zamawiałam :)
U mnie przewijak jak nowy ale mała ma 4 miesiace a mi lepiej bez niego ;)
U nas córka uwielbiałam
jak panicznie płakała to kładłam ja na przewijak i odrazu się uspakajała
Aniska u mnie też się mega sprawdza, mam na łóżeczku zamontowany, obok organizery z ikei, wszystko pod ręką i dla mnie mega wygoda podczas przewijania...
O to mnie zdziwilyscie, nie pomyślałabym że może się coś dziać takiego. U mnie przewijak cały czas w użytku od 5 miesięcy i ciągle jak nowy. Ale nie kładę dziecka na nim bezpośrednio tylko daje najpierw podkład lub prześcieradełko takie ba przewijak
Ja z przewijają też trochę korzystałam. Ale teraz jskbym miała wybierać to na pewno kupiłabym ten co ma około 90 cm. Bo mielismy chyba 70 to chwilą moment i mudislam przewijać mala na łóżku. Plecy później bolą. Także zdecydiwanie lepiej kupić dłuższy i mieć spokój
Ja mam wolnostojącego z ikei i bardzo go lubię:)
U mnie jeszcze spokojnie się mieści. Ja mam taką nakładkę na komodę i wygodne to jest bardzo
U mnie się jeszcze mieści, ale też się zastanawiałam dzisiaj podczas kąpieli gdzie ja to będę robiła...
U nas ledwo sie przechodzi ale pewnie za jakiś czas przewijak zlikwidujemy.. do jakiego wieku przewijacie dziecko na tym?
Pewnie dopóki się mieści
Klaudia sz dobre pytanie:D
Oliwejra, mój ma 2 miesiące a już nóżki czasem wystają :p