O, nie wiedziałam o tych podnóżkach na allegro. N pewno kupię :)
My mamy krzesełko z kinderkrafta i jesteśmy zadowoleni.
Podnóżek regulowany, tacka zdejmowana.
Dla mnie idealne
Monia a drewniane czy plastikowe?
Na allegro jest spory wybór takich podobnych:)
warto tez zobaczyć na vinted :)
O dobry pomysł z tym vinted
Ja zawsze przeglądam vinted czy olx przed zakupami:D
Ja tez ale są niektóre rzeczy co uważam ze trzeba kupić nowe ale to tez na vinted szukam nowych 😂😂
Kasia wiadomo, że materac np do łóżka to powinien być nowy nie oszukujmy się , ale jak się uda coś innego kupić to czemu nie...
oj prawda ja materac po córce oddałam po 2 latach kuzynce bo miała kupić nowy a u nas córka spała sporadycznie wiec jej dałam;) ale był w lepszym stanie niz ten co używany teraz 3 miesiace;( już wgniecenia ;(
Materac tak a łóżeczko mamy po kuzynce :)
Aniska u mnie też wgniecenia właśnie, takie robią szity teraz...
idziemka reklamowałaś? ja sie zastanawiam czy to zdrowe dla malucha i czy nei wymienić tego materaca? bo już przekręcałam go na wszystkie strony ;) najpierw tam gdzie nogi teraz głowa a potem odwrotnie go przekręcilam ;) bo akurat kupiłam z dwóch stron kokos
Ja mam kokos gryka, i gdzieś zapodziałam paragon więc nie mam jak zareklamować go 😐
Idziemka ale dowpdem zakupu jest rowneiz przelew;) tak reklamowalam po roku termometr w aptece ;)
Ja sie zastanawiam ale te pakowanie materaxa i wysylka ?
eh sama nie wiem co robić:D
ja na allegro po roku reklamowałam przewijak
następny po 2 misacach
wiec juz oddali kasę :L
Kasia a co się stało z przewijakiem? mi zeszła cała grafika ;/
No właśnie to się działo obrazek się zmył w miejscu pieluszki
normaknie pisałam ze wycieram tam dziecko mokrymi chusteczkami przecież po to jest przewijak 😂
Ja po roku reklamowałam i wszystko spoko wymienili
za drugim razem nawet miesiąc chyba nie minol
za każdym razem wysyłali kuriera żeby odebrał tez przewija odemnie
U mnie to jedynie na łączeniu lekko się rozszedł przewijak, ale materiał był taki, że nie wiem jakby mógł zniknąć obrazek. To jednak dobrze, jak wymieniają, a nie walczą, podajac absurdalne powody, jak np. niezgodne z przeznaczeniem użytkowanie.