Oliss nawadniaj nos tą wodą morską ![]()
Ja akurat nie miałam problemu z krawieniami z nosa. Mi zbyt często krew z nosa nie leci, więc w ciaży też nie było z tym problemu.
Mi dziąsła krwawią podczas szczotkowania, wcześniej nie miałam z tym problemów. Krew z nosa jeszcze mi nigdy nie leciała, natomiast siniaki to mi nagminnie wychodzą, nawet jak się lekko gdzieś stuknę. Po pierwszym pobraniu krwi w zgięciu łokcia wyszedł mi siniak na 15 cm długości z fioletowymi plamkami - ale to też się zdarza.
U mnie krew z nosa nigdy nie leciała. A tu w ciąży już kilka razy. Może dlatego, że dopadł mnie również katar " hormonalny". Za 2-gim razem nie mogłam krwotoku zatamować, aż mi się słabo zrobiło:-) Takie są uroki ciąży. Trzeba jakoś wytrzymać.
Cyclonamine można brać w ciąży,po wcześniejszej konsultacji.One są dobre na częste krwawienia z nosa.
Jeśli problem jest duży.
Cyclonamina jest lekiem na zatrzymanie krwotoku, ja ją dostałam w szpitalu jak krwawiłam i jak czytałam to włąśnie stosuje się ją przy wszelkiego rodzaju krwotokach, zwłaszcza z nosa jak pisze dariolka.
u mnie na szczęście ostatnio krwotoków mniej
śluzówka troszkę się nawilżyła ![]()
Ja miałam tak przez jakiś czas ale na szczęście szybko mi przeszło. Na początku się wystraszyłam
Ja miałam jakoś w połowie ciąży oczywiście już minęło ale moja ginekolog powiedziała że to normalne