Krem na pupę (jaki?)

I tego będę się trzymać.

Otworzyłaś mi oczy mamula104

Czym?

Nigdy nie rozpatrywałam dostarczanie leków zamówionych przez internet. Twój post uświadomił mi, że trzeba uważać

Personel zajmujący się dowozem leków zarówno do aptek jak i do domów powinien być przeszkolony co do prawidłowych zasad transportu medykamentów.

Mój mąż pracował przez wiele lat w transporcie i opowiadał mi co tam się dzieje.
Ponadto mój kuzyn rozwozi leki po aptekach i opowiadał, że to muszą być chłodnie, mają swoje standardy i przepisy. Także uważam, że apteki bardziej dbają chociażby o sam transport towaru niż jakaś firma transportowa.

Będę teraz zwracać uwagę co i gdzie zamawiam

Koniecznie trzeba, bo szczególnie teraz jak jest ciepło to towar może zostać zepsuty, nawet kosmetyki.

Ja stosuje Alantan plus.Jest niedrogi i bardzo dobry.Przerabiałam też linomag ale średnio przypadł nam do gustu.Sudokrem też nie za fajny gdyż cię5żko go potem zmyć.Ostatnio też przeczytałam,że u dziewczynek powoduje on sklejanie warg sromowych.

Dobrym sposobem jest zastosowanie najpierw oliwki na pupę i okolicę, następnie posmarowanie punktowo sudocremem, który rewelacyjnie się rozprowadzi w kontakcie z oliwką

Wioletta999 wypróbuję sposób z oliwką i Sudocremem.
Mamula104 tyle kosztują leki a zamawiając przez internet można dostać zepsute produkty. Szczyt. …

a.wilk zawsze można reklamować.
Ja sudocrem stosuje punktowo.

Akurat Gemini bardzo dba o pakowanie produktów :slight_smile: raz zamawiałam i każda jedna rzecz była zapakowana w folię :smiley: nie zawiodłam się :slight_smile:

Tak w Gemini warto kupować :slight_smile: ceny są niskie i potem rzeczy są ładnie zapakowane.

Moim dzieciom oliwka zapycha pory w skórze. Od razu robią się ostre krostki. Ale sudocrem i żółty alantan używam w połączeniu, jak pojawią się zaczerwienienia. W ten sposób u nas działa rewelacyjnie.

Mamula nam lekarka powiedziała, że oliwek u dziecka lepiej nie stosować. Skóra dziecka jest naturalnie nawilżana i nie trzeba jej dodatkowo natłuszczać oliwkami, chyba że robi się sucha, pojawiają sie jakieś zaczerwienienia.

To jak widać moje dzieciaki same na to wpadły. Ale też jest tak, że niektórym te oliwki służą. Może to zależy od skóry, bo ja też nie toleruję oliwek. A u nas jak robią się zaczerwienienia, bo skóra jest sucha, to oznacza, że nasiliła się alrgia i wówczas wkraczają ciężkie działa w postaci- emolium-p.

Ja smaruję oliwką pupę.

Tak na prawdę czy to apteka stacjonarna czy internetowa nigdy nie mamy pewności jak leki są transportowane i przechowywane. Możemy liczyć jedynie na profesjonalizm osób tam pracujących.

Ja większe zakupy tez w Gemini robie i.sobie chwale za ceny glownie