Krem do buzi

On jakoś tak przejrzyście to wszystko opisuje 

no mega mało się pieni i strasznie dużo go muszę dawać jak myje dzieci . Poszło go dużo w krótkim czasie, ale zobaczymy jak będzie z tym drugim z awokado 

do buźki używam Alantan sensitive z apteki, można go stosować nawet u noworodków, bardzo dobrze nawilża suchą skórę, polecam 

A jakie kremiki polecacie na wiosenne cieplejsze dni? 

My na wiosnę używamy Momme krem spacerowy z filtrem spf25. A latem jak jest większe słońce, to używamy Emolium Suncare spf50

Halmanowa o tym momme nie słyszałam ale z Twojego polecenia zakupię bo linomag cold cream już nie bardzo na ciepłą słoneczna pogodę 

Polecam kremy i balsamy z ziaja med lub elodermy

Halmanowa tez nie slyszalam ale zapiszę sobie ten kremik

Ma dobry skład Pan tabletka też go poleca 

A ja polecam Mustela i Eloderm :)

Dzięki. Poczytam i coś zamówię:)

Dopiero co zaczęła się zima a tu już trzeba szukać kremu do twarzy na wiosnę! Co prawda moja dzidzia spaceruje wciąż w gondoli, ale za jakieś trzy miesiące czeka nas przesiadka do spacerówki i wtedy taki krem na pewno się przyda. Dzięki za propozycje. Sama chyba postawie na krem z SPF od emolium, bo aktualnie używamy do buźki klasyczny krem emolium i dobrze się sprawdza.

u nas prym wiodą Alantany, do buźki akurat używam Alantan sensitive ze względu na atopową skórę, suche plamy i zaczerwienienia, swędzenie taki był problem a teraz jest już ok, skóra wyciszona 

Ja już gdzieś poleciałam, ale napiszę jeszcze raz zielony Alantan Dermoline z witaminą F. Używałam do odparzeń pod paszkami. Nie jest tłusty, więc nie brudzi ubrań i ładnie nawilża. Od paru dni używam również balsamu eloderm na całe ciało po kąpieli. Mieliśmy ostatnio problem z suchą skórą, bo szczepienie na rota zaostrzyło objawy alergii a ten balsam przywrócił nawilżenie skórze.

Oki tak alantan dermoline super jest i nie drogi. Nawet na lekkie zadrapania pomaga. Co do ciała to teraz używany balsamu dla całej rodziny z cerave. Pediatra nam poleciła można go stosować już od 2 miesiąca i na twarz i na ciało więc dla wszystkich na wszystko. Powiem wam że jest super mały miał buźkę suchą strasznie a teraz zeszło wszystko 

ten krem o którym pisze kargaw jest często zalecany dla azs ale Alantan sensitive jest o połowę tańszy a mega skuteczny  a to jest dla mnie mega ważny argument, ceny kosmetyków czy leków dla atopików to kosmos a jak się ma dwójkę takich w domu to trzeba niestety patrzeć na ceny

Ja polecam alantan !

Małemu przy tych uplach zaczęło coś się dziać pod paszkami. Mam bephantwn sensiderm i zwykły ale na razie nie pomagają. Kupię ten alantan i spróbuję.

Właśnie alantany są tanie i nawet jak nie podpasuja nie szkoda pieniędzy bo cerave faktycznie drogi co prawda za wielki pojemnik ale jednak zapłaciłam 65 zł 

Ale akurat Cerave uważam, że jest wart swojej ceny:)