Nivea coś czuje ze nie bd ok
Stosowalas ? Dostaliśmy i tak na razie stoi na półce.
u nas zawsze nivea była ok czy ta zwykła niebieska czy ta biała z emolientami
Właśnie ta niebieska mamy.
niebieska jest fajna , ale biała też tylko jak dla mnie jakiejś większej różnicy nie widać
Zobaczymy zatem jak u Nas się sprawdzi.
Ja mam z HiPP żel do kąpieli i mleczko do ciała bardzo fajne polecam. NIVEA baby pediatra nie polecała bo jak się ona wyraziła takie samo dziadostwo jak Johnson. Ale jak czytałam opinię Pana tabletki na temat Nivea to niepoleca on tylko dla maluszków dla starszych dzieci jest już ok
Akk my też na pierwszy rzut mamy Sylveco. Zobaczymy jak się sprawdzi. Skład niby nie jest zły. Sprawdzimy , najwyżej będziemy szybciutko zmieniać na polecajki stąd
Sylveco nawet nie wiedziałam że ma produkty dla dzieci
Mi dermatolog polecila teraz serie Avene . Już wcześniej korzystałam z jednego balsamu i wody termalnej . Dla mnie super marka
mazia1 używałam tego żelu z musieli z avocado I jak dla mnie to dobrze się pienił, więc powinien przypaść Ci do gustu. Mam go w małym opakowaniu na wyjścia. A na co dzień używam Derma Eco Baby. Kupiłam dużą butlę i nie wiem czy zużyje w pół roku.
Dermena EcoBaby koleżanka mi polecała bardzo. Może kiedyś się skusze i wypribuje.
Szukałam co poleca Pan Tabletka i zobaczyłam, że ten żel ma fajny krótki skład
Pan tabletka jest super bo jest porównanie różnych firm
no ja właśnie dostałam duże opakowanie, ale kończymy ten drugi z mustela, ale na tym co teraz mamy jest napisane, że to płyn z olejkiem do mycia, więc może dlatego słabo się pieni
To możliwe, bo olejki są słabo pieniące.
Tak płyn z olejkami mało się pieni
Tak niestety 😜
oj tak ja tez korzystam z Pana tabletki i jestem zadowolona
Mi też się już zdarzało czytać jego opinie i się nimi kierować.