my naszego poznaliśmy przez znajomą, która sama brała z nim kredyt. Jako singielka dostała kredyt na mieszkanie 2 pokojowe. po tym wiedziałam , że z Naszą beznadzieją sytuacją na pewno coś wymyśli i dał radę ![]()
My w sumie probowalismy ale bez skutku;/ Bez szans jezeli chodzi o nasze polozenie. I dlatego tez odpuscilismy sobie nowe mieszkanie. Wyremontowalismy nasze stare, troche male ale jakos dajemy rade
Skorzystaliśmy z kredytu na telefon od https://kredytok.pl/2017/08/01/czego-potrzebujesz-aby-wziac-pozyczke-telefon moze wam tez sie kiedys przyda, maja bardoz fajne warunki splaty
Słyszałam, że warunki kredytu z mieszkania dla młodych są bardzo niekorzystne i lepiej po prostu postarać się o zwykły kredyt w banku. Sama nie interesowałam się tym tematem, ale moja koleżanka dostała kredyt dla młodych i kupiła około 50-cio metrowe mieszkanie z rynku wtórnego. Myślę, że warto popytać o to jakie są warunki zwykłych kredytów.
Z tego co wiem to program mieszkanie dla młodych został zakończony. Teraz na topie jest program mieszkanie plus.
Przy wyborze kredytu ważna jest nie tylko wysokość miesięcznej raty, ale również całkowita kwota, którą trzeba będzie oddać. Na portalu Kreddo - Pożyczki bez biku i krd dostępne są rankingi i porównania produktów finansowych, a także kalkulatory pomagające oszacować wysokość raty.