Kręcone włosy

Dziewczyny jeśli któraś tak jak ja ma kręcone włosy i po ciąży , porodzie wyglądają najgorzej na świecie . To bardzo wam polecam te kosmetyki do włosów . Dostałam od mamy bo zobaczyła że kręcone włosy i kupiła . Moje włosy wyglądają wspaniale , tak jak kiedyś . Jeszcze szukam jakieś fajnej termo ochrony i spreju chroniącego przed słońcem jeśli macie coś fajnego to podeślijcie :wink:

1 polubienie
1 polubienie

Wow piękne masz te wlosy ! Ja mialam na taka długość zrobioną trwalą i uzywalam tych zoltych So Flow i w sumie bylam zadowolona tez choc bardzo sie puszyły

1 polubienie

Kupię to gdzieś stacjonarnie ?

O tak córka używa so flow aktywator skrętu i bardzo sobie chwali

W rossmannie, takie bananowe opakowania

Woooow ale włosiska macie piękne :melting_face::melting_face::melting_face::melting_face::melting_face::melting_face:

Ja też używam kosmetyków od so flow i też polecam.
Nie wiem jak z aktywatorami skrętu, ale mam od nich mgiełkę ochronną i naprawdę jest cudna :hear_no_evil: zapach bardzo fajny, włosy po suszeniu sypkie, nie puszą się no i zdrowo wyglądają :smiling_face_with_three_hearts:

2 polubienia

Ja po ciąży robię zazwyczaj szybkie mycia. I w sumie bez jakiejś większej pielęgnacji po myciu wyglądają spoko. A nakładam raczej jedną odżywkę. Fajnie się u mnie sprawdza wygładzająca a only bio

Nie wiem też jak działa na loczki, ale ja często jak jestem już po spacerze z córką i wiem, że nigdzie więcej nie muszę wychodzić, to nakładam olej na włosy. Zazwyczaj chyba olejek makadamia ale nie jestem pewna. Zostawiam na długo, czasami kilka godzin. Włosy po myciu cudne!

Piękne włosy. Nie kojarze w ogóle tych kosmetykó so flow, jak polecacie to muszę wypróbować

Mnie się m też kręcą ,ale nie mam czasu aby podkreslac ich skręt, zazwyczaj w kucyk i dzień leci …
Przed porodem scielam do ramion, nie wypadają , czekam 3 mce i zaczną leciec garściami…
Tez uzywam serum z czarnuszki , sa miekkie wlosy i latwiej sie rozczesują :slight_smile:

Ja na wypadanie brałam noyo hair i mega mi rosły i sie takie ładniejsze zrobiły

Ja właśnie jestem 5 msc po i zaraz będę łysa :pleading_face: Wiem że musi wypaść to co nie wypadło w ciąży ale i tak jest to ciężkie do zaakceptowania :sweat_smile: Po pierwszej ciąży było to samo i co gorsze zaczęły mi rosnąć włosy przy czole u wyglądałam jakbym sb obcięła za krótko grzywkę :flushed:

Hahaha no no :)) z poduszki bede garsciamy znow zbierała po nocy :confused:

najgorsze uczucie :frowning:

i jeszcze częściej zapchany prysznic :face_with_peeking_eye:

Ja 4 miesiące po i też już garściami wyciągam, a jeszcze włosy mam krótkie, więc związanie ich też nie wchodzi w grę :smiling_face_with_tear:

Piekne loki :heart_eyes:
U mnie akurat wlosy staly sie bardziej proste

Az normalnie zaczynam znowu myslec czy nie zrobic trwałej hahaha teraz scielam wlosy i mam takie do polowy plecow wiec zupelnie inaczej by wygladaly, marzy mi sie znowu burza lokow hehehe

1 polubienie