Kosmetyki Weleda

Czy któraś z Was stosowała te kosmetyki? Jeżeli tak to jakie opinie i gdzie najlepiej jest je kupić ? Przez internet czy może w jakiejś drogerii ?
Poszukuję dobrego żelu pod prysznic dla dzieci, koniecznie z naturalnych składników i dla siebie kremu do twarzy . Wyczytałam gdzieś, że te kosmetyki są bardzo dobre ale nikt z najbliższego otoczenia ich nie stosował więc pytam Was o zdanie.

Pozdrawiam

Żadna z mam nic nie podpowie ? Nie miałyście kontaktu z tą firmą ?

Iwona pierwszy raz spotykam się z tą firmą. Z ciekawości weszłam na ich stronę i są to szwedzkie kosmetyki o dobrej renomie. Ceny jak dla mnie wysokie i skoro ja (wieczny poszukiwacz kosmetyków) nie słyszałam o nich to pewnie ani w aptece ani w drogerii ich nie kupisz. Zostaje zamówić przez internet.
Jeśli mogę Ci zaproponować to naturalne kosmetyki polskiej firmy Sylveco. Oparte są na składnikach naturalnych, hipoalergiczne. Ceny przystępne. Napisz do nich może przysla tobie próbki mi przysłali i jestem zachwycona produktami dla dzieci ale też i dla mnie coś się znalazło. Oto adres: biuro@sylveco.pl

Napisz nic nie tracisz a masz okazję zobaczyć że nasze polskie też może być dobre.

Kasiu dziękuję za odpowiedź…wiem, że są drogie dlatego też myślałam, ze zanim zakupię podpytam Was kochane może któraś się z nimi spotkała :wink:

Dziękuję za propozycję kosmetyków na pewno do nich napiszę…skoro można to wypróbuje bo szukam na prawdę dobrych naturalnych kosmetyków.

Pozdrawiam

Iwona poproś o coś dla siebie z próbek w końcu my też jesteśmy ważne:-)

iwona ja również nie słyszałam o nich ale dla maluszków polecam ekstra składy - kosmetyki MomMe :slight_smile: na prawdę co nie wpadło mi w ręce po analizie składu wypadało ekstra :slight_smile: Cena nie najniższa, ale też nie kosmicznie wysoka :slight_smile:

agn_kaw szczerze nie spotkałam się z tymi kosmetykami…a może nie spotkałam ich nigdzie…ale popatrzę na nie na pewno.

Iwona ja akurat nie znam tej firmy, ale w temacie jakie kosmetyki dla noworodka jedna z mam “dziubus…” bardzo chwali tą firmę.

Dziękuję Iwona ale szukam kosmetyków bardziej naturalnych :wink:

Ja polecam z całego serca Welede bo ma super składy ;)) Nawet mąż się przekonał jak zaczął używać kremów na swoją podrażnionej skórę po spawaniu i mu szybciutko się goi :))
Porównywalne do tej firmy są Momme :wink: zaczęłam testować je i także jestem zadowolona . Na razie krem na zimę który pięknie łagodzi zmiany LZS i krem z filtrem 50 :slight_smile:

Dziewczyny jeśli któraś będzie zainteresowana to pojawiły się kremy przeciwsłoneczne z Weledy :))
Wiem ze juz po sezonie ;)) na przyszły rok jak znalazł :wink: