Kosmetyki wegańskie/naturalne anti-aging

Jak reagujecie na hasło anti – aging, szczególnie pod kątem zakupu kosmetyków naturalnych i wegańskich? 

Ja uwielbiam naturalne kosmetyki. Wybieram zazwyczaj takie no i takie, które nie są to testowane na zwierzętach. 

Anti aging jak najbardziej. Jeśli można sobie pomóc to dlaczego nie.  Mam kilka kosmetyków takich z firmy nu skin

Tutaj masz kosmetyki https://www.rheasklep.pl/kremy-anti-age-24-exposome-factors-c-1_39_12.html zaprojektowane z myślą o kobietach borykających się z problemem szybkiego starzenia skóry. Preparaty wegańskie, często z udziałem kwasu hialuronowego, morskich ekstraktów, ale to oczywiście tylko przykład. 

Mnie osobiście nie ruszają chwyty marketingowe:) Czytam składy i również wybieram kosmetyki naturalne o bogatym składzie :) 

przyznam ze ja tez staram sie unikac chwytów marketingowych i reklamówek;) chociaz najgorszy czas chyba jest przed swietami;) kiedy potrzeba coś kupić na prezent wyszukanego a wtedy takich podpowiedzi jest masa  w reklamach;)

Ja też mam parę takich kosmetyków, ale nie to że przez chwyt marketingowy je kupiłam, ale z polecenia znajomych:D

Ja też często lubię kupić coś co po prostu komuś się sprawdziło i szczerze to poleca. Najlepiej jak sam to kupił bo wtedy wiem właśnie że to tak bardziej osobisty wybór

Ja teraz wiele testuje, ale na razie póki co się sprawdzają mi te kosmetyki:)

Ja to na razie mam jeszcze pełno zapasów kosmetyków z różnych akcji testowania i musiałabym je powoli wykończyć, także nie kupuję niczego nowego :)

MałaZołza oj tak trochę się tego zbiera, ale ja staram się z Mamą stosować, to zawsze jakoś szybciej zużywamy je:)

Powiem Wam dziewczyny ze ja to ostatnio przestałam się do tych testowan zaoszczędzą zgłaszać bo nie mam kiedy tego wykorzystać właśnie