Nigdy nie korzystałam, i nie wiedziałam, że ktoś taki jest nawet:D
Mamy, korzystałyście z pomocy certyfikowanej konsultantki ds. snu dziecka? Znacie inną mamę, która to robiła? Polecacie?
Również nie słyszałam o kimś takim. Nikt ze znajomych nie korzystał. Wygooglałam sobie i jest trochę ofert. A skoro jest podaż to i popyt musi być. Zaskoczona jestem, tym bardziej że jak popatrzyłam na cennik to trochę drogie jest. Widocznie rodzice muszą mieć duże problemy ze snem dzieci skoro korzystają, bo zapewne próbowali już wszystkich metod i dopiero wtedy konsultacje..
Słyszałam o tym , jeśli dziecko ma problem ze snem rodzice prosza o pomoc ale czy to pomaga nie wiem , może ktoś korzystał i się wypowie 😄
nie, ale im dalej w las to jestem bardziej zainteresowana taka konsultantka :D
czy ktos korzystal z takowej w 3miescie ?
Ciekawe rozwiązanie jeżeli ktoś ma duże problemy to czemu nie skorzystać
Ja odpukać nie mam takiego problmeu:D byle bym nie zapeszyła po tym poście:D
Domyślam się, że to droga usługa ale na pewno jeśli ktoś ma duże problemy z uśpieniem dziecka to taka konsultacja może być wybawieniem
Ja o tym nie słyszałam, ale w sumie dobre rozwiązanie, ale czy to może nie wiem
Ooo dla mnie to nowość,ale dobrze,że taka pomoc jest. Ciekawe jak wygląda takie spotkanie
Tofunia też jestem ciekawa w sumie:D
Dla mnie to też zupełna nowość.
W sumie nigdy nie słyszałam o takiej konsultantce
Tak z Wyspane, już dość danow. I polecam. U mnie to była zmiana z 7-8 pobudek do 2 a po czasie do zera. Długo się zastanawiałam, bo sporo kasy, ale po żałuję że tyle czekałam. Szkoda mi tych nieprzespanych nocy i ciągłego chodzenia jak zombi.. bez sesnu. Przy drugim od razu skorzystałam z pomocy, a przy trzecim to już ogarnę sama... mam nadzieję ;)
Kiedyś slyszalam o takiej konsultantce, ale nigdy nie zagłębiałam się bardziej. Zresztą nie wiem czy w Polsce byśmy znalazły wykwalifikowane osoby. W sensie mało rzeczy do nas dociera . Prędzej takie rzeczy są używane na codzień i znane na zachodzie bądź w USA .
Chętnie bym skorzystała jak miałabym możliwość, ale jakoś nie slyszalam żeby w mojej okolicy znalazl się ktoś taki:). A może jestem w błędzie i źle myślę ;)
Bzuaki;*