A to odpada dla mnie , ja muszę mieć tapetę ![]()
![]()
![]()
To taka ładna tapetę daje Estee Lauder ![]()
Ja lubię mieć kryjący ale żeby nie była twarz taka plastikowa. Chodź teraz chodze bez bo po ciazy mi sie cera polepszyła i już tak nie potrzebuje
Oj to los był dla ciebie łaskawy, ja mam teraz jakiś wysyp
do tego włosy zaczynają wypadać ![]()
Jeju mi też się polepszyła nic już nie wyskakuje , włosy piękne się zrobiły ![]()
Mi zaczęły wypadać zaraz po porodzie , znowu prysznic zapchany … może dlatego że mam złe wyniki
@Mom_of_3 @Po.prostu.mama ile jesteście po porodzie ?
Cerę i włosy miałam świetne w ostatnim miesiącu ciąży ![]()
![]()
Tak ja double Wear używam od lat , pierwsze moje zarobione pieniądze na niego wydałam . Tylko teraz zmienił formułę bo wyszły jakieś unijne rozporządzenia i musieli zmienić skład , i szukam zamiennika i nic mi nie pasuje . A to nie jest już ten sam podkład . Mam w zapasie kupione bo jak się dowiedziałam, że nie będą ich już produkować w tej formule to kupiłam . Ale kiedyś się skończą .
Ja kupiłam w tamtym roku i używam sporadycznie bo mi szkoda
a kiedy weszły te nowe składy ? Mam nadzieję że kupiłam jeszcze w tej starej wersji ![]()
Jakoś na początku roku . Bo z tego co kojarzę było tak , że od tego roku weszły te zmiany unijne . Nowa formuła ma trochę inną butelkę i nakrętkę . Stara ma taki typowy złoty kolor jeżeli chodzi o nakrętkę i jest kwadratowa. Ja mam akurat dozownik z temu . To jest stara butelka . A nowa ma takie ścięte rogi .
Tak to jest stara wersja . Trzymaj na okazję bo to skarb . Takiego podkładu już nie ma na rynku . Tak kryjącego i tak trwałego . Ja już testowałam nawet jeszcze droższe z Lancome i Dior , i niestety nie są takie jak ten Estee Lauder .
Ja miałam też tak jednego dnia ale później włączyłam jeszcze raz i było już normalnie, może jakaś awaaria była ![]()
@Mama.urwisa ta maseczka do twarzy też jest fajna ![]()
To nawet nie wchodzę w aplikację ![]()
Dobrze, ze trafilam na to forum, tyle rzeczy mozna sie dowiedzieć ![]()
To jest najgorsze jak tak robią. Mój mąż miał ulubione perfumy Gucci i nagle je wycofali, cena z butelkę z ok 500zl podniosła się do 1000 i wyżej jak ludzie zwietrzyli możliwość zarobku. No i już ich nie ma a zapach był piękny. Niestety już nie produkują i od paru lat szukamy dla niego różnych ale żadne to nie te same
No i to jest najgorsze. Człowiek ma coś ulubionego i sprawdzonego i wycofują . W perfumach też często coś zmieniają i nagle już nie są takie trwałe .
Dziwne te wymogi UE
tak samo lakiery do paznokci pozmieniali składy
No niestety unia ciągle nam coś wprowadza . Miało być eko na każdy możliwy sposób i jest .